Follow Friday

MAXIM | @me.and.zoe_

In november 2018 was je vorige take-over. Hoe gaat het nu met je? Hoe ziet je leven er nu uit?

“Sinds november 2018 is er heeul veel veranderd! Ik ben niet meer samen met de vader van Zoë, heb een nieuwe baan als store manager bij de Sissy-Boy en ben sinds kort de eigenaresse van mijn eigen huisje met roze inhoud!”

Wist je dat:

  • je Maxim ‘s-nachts wakker kan maken voor zure matten en augurken met kaas! (En nee! Ze is niet zwanger 😂).
  • Maxim een enorme tik heeft voor wat betreft het inruimen van de vaatwasser. Vorken bij vorken, messen bij messen en lepels bij lepels.. als ze dit bij iemand anders door elkaar heen zie staan gaat ze het sorteren!
  • voordat Maxim erachter kwam dat ze zwanger was van Zoë, ze soms wel 2 pakjes sigaretten rookte op 1 dag! Daarna heeft ze nooit meer 1 peuk aangeraakt.

Wat zijn je doelen voor 2020?

“2019 zo snel mogelijk vergeten! Ik had geen fantastisch jaar.. Voor 2020 wil ik vooral lekker settelen in mijn nieuwe huisje samen met Zoë en onze ragdoll Mimi. Ook vind ik het na bijna 6 jaar studeren ook wel de hoogste tijd om mijn HBO- diploma te halen 😂.”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *