Follow Friday

Willemijn | @willemijn.sweetjewellery

Vandaag volgen we Willemijn! Willemijn is 33 jaar, eigenaresse van Sweet Jewellery en woont in de omgeving van Dordrecht. Ze is getrouwd met Jamie en samen hebben ze een zoontje van 1 jaar (mei 2018). Superleuk, Willemijn is in verwachting van hun tweede zoontje en uitgerekend in juni!

Samen met Jamie werkt Willemijn fulltime in hun eigen bedrijf en in haar vrije tijd vindt ze het heerlijk om te winkelen, ze houdt van beauty behandelingen, vakanties en dagjes uit. Ze geniet van uitstapjes met het gezin, maar ook van quality time met Jamie!

Wist je dat:

  • Willemijn een snoepkont is.
  • Willemijn vaak “super” zegt (en ze vindt ook alles super).
  • Willemijn opgeleid is om te werken in de jeugdzorg. Ze doet nu dus totaal wat anders!

Insta

Willemijn is nu ongeveer een jaartje wat actiever op Instagram. Vooral het contact met iedereen vindt ze leuk! De leuke en lieve berichtjes die ze ontvangt, dat ze mensen enthousiast kan maken en dat ze voor sommigen een voorbeeld is! De vrijheid om te zeggen wat je denkt is ook heel fijn. Maar ook krijgt Willemijn soms hele lelijke en onaardige berichten van mensen. Daar is ze dan altijd een beetje van in shock en begrijpt dat gewoon niet zo goed. 

“Bereid je voor.. Ik klets altijd een berg op de stories. Mijn vader appt altijd: waar haal je het nu allemaal weer vandaan! Hoe verzin je het haha!”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *