Sexy Sunday

Eerste grote liefde… #unfinishedbussines

 

Je kent het wel, op de middelbare school, die ene jongen uit je klas, straat, uit de disco etc. Smoorverliefd, knikkende knieën, vlinders all over the place, kriebels en vooral non stop met elkaar kussen en berichten. Zo’n liefde had ik. Ik was écht zwaar over mijn oren verliefd op hem. Totdat hij mijn hart brak, want hij had het te druk met andere dingen. Verdrietig en kapot was ik. Toen mijn hart inmiddels weer een beetje geheeld was en ik erg veel met een maatje uit de buurt op trok die zijn gevoelens over mij met mij deelde draaide het roer om. Hij was verliefd op mij en ik ook op hem. Met deze jongen heb ik 2,5 jaar verkering gehad. Dat was een vrij heftige en intense relatie voor een 15 jarige, hij was mijn eerste bedpartner, zijn familie was mijn familie en andersom. We hebben veel lief en leed gedeeld maar hij had andere interesses als ik en onze wegen gingen steeds meer een andere kant op. De verliefdheid ebde steeds meer weg, van mijn kant dan. Het was niet meer de jongen waar ik verliefd op was geworden, hij was heel erg veranderd, en ik ook. Toch vond ik het heftig om er een punt achter te zetten, dat durfde ik niet (meerdere redenen waar ik verder niet op in wil gaan). Als ik met mijn vriendinnen ging borrelen kwam ik steeds vaker mijn eerste grote liefde weer tegen en ook al had ik nog verkering met die andere jongen, mijn interesse was gewekt.. De vlindertjes begonnen weer lichtjes te fladderen en nadat mijn eerste grote liefde opbiechtte dat ik nooit zijn gedachte verlaten had was het einde helemaal zoek voor mij. Wat moest ik nou? Waar deed ik goed aan? Ik was toen ruim 17 en was in de war. Ik droomde steeds vaker over die eerste, we hadden stomende, liefdevolle en vooral hele sexy sex. Mijn fantasie ging er op los en nam een loopje met me. Toen wist ik zeker dat ik ooit nog is met hem het bed moest gaan delen, dat was er nooit van gekomen maar dat MOEST gewoon is gaan gebeuren. Hij verklaarde niet lang daarna mij de liefde en zette mij voor een keus. “Ga je voor mij of blijf je bij je huidige jongen?”. Ik kon de keus niet maken en koos voor safe, ik bleef bij mijn huidige verkering. Niet lang daarna gebeurde er dingen in onze verkering die voor mij niet door de beugel konden, ik kon er eindelijk een punt achter zetten. 

Uiteraard heb ik vrij snel daarna m’n eerste grote liefde een bericht gestuurd met dat nieuws maar een echte vrolijk bericht kwam er niet. Het was ineens allemaal heel oppervlakkig. Logisch, later bleek dat hij aan het daten was en niet veel later kreeg hij een relatie met dat meisje. Ik zette het van me af en ging door met mijn leven. Toch bleven we elkaar opzoeken tijdens het borrelen en kwamen we elkaar regelmatig tegen. Hij zat nog in een relatie maar vroeg mij steeds vaker om af te spreken. Dat ging tegen mijn gevoel in maarja, ik had niks te verliezen en was stiekem nog steeds smoorverliefd op hem. Dus ging ik voor de bijl. We spraken af, best regelmatig en mijn fantasie ging weer op volle toeren. De dromen kwamen weer en ik wist: dit MOET gewoon nog is gebeuren. 

Het was een avond in het weekend, hij was in hetzelfde café als ik. In de wc’s kwam ik hem tegen en er hing gelijk weer zo’n gigantische spanning, de aantrekkingskracht was enorm. Alles borrelde bij mij.. Maar er gebeurde niks. Totdat ik thuis kwam en keek op mijn telefoon.. Een bericht: “Hé schoonheid, wat ben je aan het doen? Zal ik even langskomen?”. “WHAAAA” dacht ik, en stuurde koeltjes terug dat me dat gezellig leek. 

We zitten op de bank, kletsen wat en nog steeds hangt er een gigantische spanning. Niet veel later zoenen we en het vuurwerk spat er nog net niet vanaf. We gaan naar boven en weten beide wat er gaat gebeuren.. Eindelijk na ruim 4 jaar is het zo ver. We gaan seks hebben. Eindelijk die stomende, liefdevolle en vooral hele sexy sex… 

Maar, na 2 minuten gestuntel en gedoe zegt hij: “zo, hoe vond je me?”. Even moet ik laten bezinken wat hij nou bedoelt…. En dan besef ik dat we of naja, hij… Al klaar is, en het blijkbaar wel goed vind zo en er blijkbaar ook nog is trots op is?? Ik begin een beetje te giechelen en vraag of hij serieus wil weten wat ik er van vond… De boodschap was duidelijk! 

Wat een domper, wat een verschrikkelijke domper. We hebben uiteindelijk nog vrij lang een soort van sex relatie gehad, want de aantrekkingskracht bleef, alleen de sex… Die had vele malen beter gekund. Ik hoor je denken, waarom ging je er dan mee door? Dat was omdat ik gewoon écht smoorverliefd was, en die sex, die nam ik maar voor lief. 

Hebben jullie wel is zoiets meegemaakt? De schrijfster van dit bericht is heel benieuwd!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *