Follow Friday

Britt & Kimberly

Wie zijn jullie? Stel je zelf en je gezin even voor!

Britt:Hoi, Britt @mumplusmore hier, 28 jaar oud en wonend in Dordrecht met mijn vriend Robin, 2 kinderen Riven & Madee, & mopshond Vince.

Kimberly: “Joehoe! Ik ben Kimberly beter bekend op Instagram als @curlymomm. 29 jaar, 12 jaar samen waarvan 2 jaar getrouwd met Ricardo. En samen hebben wij twee dochters. Yentl van 3 en Loua van 9 maanden.. Ik ben altijd werkzaam geweest in de ouderenzorg, als verzorgende. Zo’n 13 jaar gedaan met veel liefde. Maar sinds januari ben ik werkzaam bij MAMAPLAATS. Ik doe daar de social media! Heel blij dat ik deze stap genomen heb. Mijn hobby’s zijn: leuke dingen doen met mijn gezin/familie en ook vrienden. Fotografie en filmen. Ook vind ik editten erg leuk om te doen. Ben veel bezig met Instagram… lekker een heel stuk wandelen of skaten, ook daar maak je me blij mee.

XOXO Fotografie / Britt
Kimberly


Hoe lang & hoe kennen jullie elkaar? 
Britt: “Ik volgde Kimberley al een tijdje via IG en nadat ik was uitgenodigd voor een event ging ik kijken wie er eventueel ook uitgenodigd waren aan de hand van degene die dit bedrijf volgde en daar stond Kimberley tussen! Dit was mijn kans om eindelijk als groot fan in contact te komen ;p. Ik stuurde Kim een berichtje en vroeg of ze ook uitgenodigd was en of ze eventueel samen er naar toe wilde rijden! Zo gezegd zo gedaan en hebben we een leuke middag gehad en sindsdien spreken we regelmatig af!

Kimberly: “Wij kennen elkaar al een tijdje via Instagram. Af en toe met elkaar chatten, of reageren op elkaars foto. Britt en ik waren ook nog tegelijkertijd zwanger, gingen we nog gokken wie er eerder zou gaan bevallen haha. Heel toevallig woonde ik vroeger toen ik nog klein was bijna in dezelfde straat als de opa van Britt. En ook werkte wij samen in hetzelfde bedrijf later. Dus misschien hebben wij ooit wel eens samen gespeeld who knows?Wij hebben elkaar voor het eerst gezien vorig jaar op een event. Daar waren wij beide voor uitgenodigd en zijn daar min of meer samen heen gegaan gezellig! Toen wel samen naar het Mamaplaats event gegaan. Beide een Efteling abonnement dus ook samen met de kids een dagje Efteling gedaan pas geleden. Gezellig!!

Britt wat vind jij het leukst aan Kimberly? 
Britt:Wat niet? Ze is een prachtige lieve zorgzame vrouw die leeft voor haar mooie gezin. 
Ze is iemand die kwaliteit boven kwantiteit zet en zichzelf zo 100% in een vriendschap geeft. Echt iemand waar je op kan bouwen.”

-Wat vind jij het leukst aan Britt, Kimberly?
Kimberly: “Britt is lekker zichzelf. Kan zo gek als een deur zijn, met onwijs droge humor. Ik houd daarvan!! Maar ook zit zij vol leuke en goede ideeën.. kan ze heel goed bakken! Is ze naast dat allemaal ook een heel lief persoon! Waar je ook serieuze gesprekken mee kunt voeren. Soms voelt het alsof wij elkaar al jaaaaaren kennen. Like her!!!

– Noem beide 3 grappige feitjes over jezelf..
Britt:
– Ik had altijd een groot hekel aan het sturen  van spraakberichten maar sinds ik Kimberly ken stuur ik ze constant. (We hebben elkaar te veel te vertellen om het te typen haha)
– Ik hou niet van chocola 
– Ik maak elke zondag de koelkast schoon

XOXO Fotografie

Kimberly:
 Je kunt me wakker maken voor vers stokbrood 🙂
Ik ben dus zo’n persoon die echt hard moet lachen als iemand op zijn plaat gaat. Kan er niets aan doen.. ik help je echt wel, maar ondertussen lig ik gevouwen
Zonder ontbijt kan ik niet functioneren 

Petra de Munck: Koterfoto / Kimberly

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *