Sexy Sunday

Een affaire met mijn fysiotherapeut..

Ik ben geboren met een rug afwijking, waar prima mee te leven valt als ik wekelijks de fysio bezoek. Dit deed ik dus al, zo lang ik het mij kan herinneren. Door de vele verhuizingen, ben ik vaak gewisseld van fysiotherapeut. Niet dat ik dat nou echt erg vond, maar met de een had je meer een klik dan de ander. Zo leerde ik hem ook kennen. Mijn fysio. Bruine krullen, een lieve lach, volle lippen en een mister dreamy blik. Veel ouder dan ik, was hij niet. Waarschijnlijk had hij dezelfde leeftijd als mijn vriendje van toen. Ik woonde samen met een narcist genaamd K. Eerst was alles koek en ei. Maar al snel veranderde de relatie met K in alleen maar ruzie en tranen. Ik voelde mij hele dagen lang ellendig en moest continu op mijn tenen lopen. Ik sportte en werkte veel. Hierdoor kon ik een beetje ontsnappen aan onze thuissituatie. 

Ik werkte in die tijd op een plaatselijke sportschool en het duurde niet lang toen ik hem ook daar ontmoette. Mijn fysio. Ik zag zijn krullen en volle lippen al van een afstand. Hij bleek daar ook te werken, om mensen met blessures meteen op te kunnen vangen. Hij bleef in mijn gedachten hangen en elke keer als onze blikken elkaar kuisten, maakten mijn hart een sprongentje.

Zo was ik op een avond koekjes aan het bakken uit een kookboek. En dit plaatste ik op Snapchat. Hij antwoordde. Ik weet nog heel goed dat ik op de bank ging liggen en dat wij de hele avond met elkaar gepraat hebben. Hij nodigde mij uit ben hem thuis. Hij had net een nieuw huis gekocht en ik wilde zijn paleisje wel bewonderen. Ik maakte mij net iets te veel op die avond en stapte in mijn Twingo. Toen ik naar zijn huis reed, wist ik eigenlijk al dat ik iets fout deed. Maar er zou niks gebeuren toch?!…

We zaten op zijn bank en kletste wat af. Hij bleef mijn glas maar vol schenken met wijn en voor dat ik het wist moest ik wel blijven slapen. Hij bood zijn bed aan mij aan en hij zou zelf op de bank gaan slapen. Ik probeerde mijn vriend ondertussen tevreden te stellen, om al zijn appjes te beantwoorden. Ondertussen had hij weer 6 keer gebeld. Hij moest altijd weten waar ik was, met wie en wat ik deed. Zelfs als ik met vriendinnen thuis zat. Als ik durfde om zijn berichten niet te beantwoorden, wilde hij mij weken niet zien. Ooit heeft hij mij zelfs ’s nachts uit huis gezet.

Trots ben ik er niet op. Maar ik voelde mij die avond, met mijn fysiotherapeut even helemaal vrij. Ik weet niet meer precies waar onze kus begon, maar al snel gingen onze kledingstukken uit, likte die mij overal en proefde hij mij op tafel. Het was echt een film vrijpartij. Geen schaamte, gewoon gaan met die banaan. 

De volgende dag reed ik met allerlei kriebels naar mijn werk en zijn wij sindsdien niet meer gestopt met praten. We spraken vaker af en door hem durfde ik mijn ongezonde relatie te beindigen. Onze affaire heeft zeker 6 maanden geduurd. Maar wanneer hij zich wilde binden, heb ik hem weggeduwd. En daar heb ik tot de dag van vandaag spijt van. Wij zijn beiden verder gegaan. Ik ben getrouwd en heb kinderen en hij ook. Contact hebben we niet meer en af en toe mis ik hem in mijn leven. Onze vriendschap, gevoelens, warmte… maar vooral zijn handen over mijn lijf.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *