Follow Friday

ANJOLEIN | @anjoleinj

Vandaag volgen we weer een leuke mama, namelijk: Anjolein, woonachtig in Klazienaveen (Drenthe). Samen met haar vriend Peter (bijna 33) hebben zij een dochter Lottie (9 maanden) en labrador Tess (bijna 15).

Zij hebben een kledingwinkel en daarvoor doet Anjolein samen met een collega de inkoop en ze staat zelf ook in de winkel. In haar vrije tijd probeert ze veel met vriendinnen af te spreken, het liefst in een gezellige kroeg. Of een hapje eten met vrienden. Normaal gesproken gaat ze graag naar concerten. Sinds kort maakt ze haar eigen sieraden, wat ook een beetje uit de hand gelopen is. 

Foto: @metmarieke_photography

Wist je dat:

  • Anjolein super onhandig is, ze valt nog over haar eigen voeten.
  • Anjolein geografisch gehandicapt is, ze kan ergens twintig keer langs komen en dan nog weet ze het niet te vinden.
  • Anjolein de grootste fan van André Hazes is. 

Instagram

In het begin snapte Anjolein het hele Instagram niet, ze dacht dat het een soort fotobewerkapp was. Totdat mensen gingen reageren. (oops!)

Op Instagram doet ze veel inspiratie op voor haar werk, maar ook privé vindt ze het leuk om te kijken naar hotspots in andere landen of andere mama’s te volgen. En de idiote verhalen van haar vriendinnen mag ze ook graag kijken, zij zijn wat minder blij met Anjolein want ze stalkt ze als ze weer leuke kleding of andere items zie voor de kinderen. Het mindere vindt ze dat de originaliteit een beetje verdwijnt 

Wij vroegen Anjolein of ze verder nog iets kwijt wilde:

Ik speel gitaar vanaf mijn 12e, ben toen naar drie jaar gestopt. Heb het vier jaar geleden weer opgepakt en nu weer even gestopt vanwege gebrek aan vrije tijd. Maar pak het vast snel weer op.

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *