Follow Friday

PATRICIA | @patriciabaudewijns

Het is weer vrijdag! YAY! Vandaag volg je op ons Instagram account Patricia Baudewijns! Patricia is al 10 jaar samen met haar husband to be; John. Ze schrijft met een flinke dosis sarcasme en zelfspot over haar leven met drie kids. Samen met John, zoon Mason (3), tweelingdochters Kate & Chloë (1,5) en hond Chicka wonen ze in het mooie dorpje Veldhoven in het gezellige, bourgondische Brabant!

Patricia werkt 2 dagen per week in de horeca. En wat ze in haar vrije tijd doet? “Kindjes achter het behang plakken of met ze knuffelen (kans is 50/50)” HAHA! Haar bruiloft voor de 2e keer voorbereiden.. Door de coronacrisis is de datum dat ze een kort pittig kapsel kan nemen en haar crocs aan kan trekken namelijk een jaar opgeschoven. Maar natuurlijk ook borrelen en lekker eten met vrienden!🍷 Heel hard en heel vals meezingen met haar lievelingsmuziek met o.a sherry van Frankie Vally & the four seasons. Ook excuses verzinnen om niet naar de sportschool te gaan mag niet ontbreken én pina coladas drinken op een strand ver hier vandaan.

Wist je dat:

  • Patricia haar verborgen talent een Pauw imiteren is? (wat ze dan ook heel graag doet als ze teveel wijn op heeft)
  • Op Patricia haar bucketlist onder andere staat: heel hard “ pikaaa pikaaa” roepen, net voordat iemand moet niezen en 2 privédetectives inhuren die elkaar moeten volgen.. (HAHAHHAHA wij gaan stuk!! 😂)
  • Patricia niet kan fluiten (ondanks ze tot haar 15e korstjes heb gegeten en geloofde dat het daardoor wel kon) 

Instagram

Patricia heeft haar eerste foto op Instagram gepost in 2015 maar sinds 2018 is ze echt actief aan het posten. Vooral leuk vindt ze het om andere moeders te volgen en inspiratie op te doen 

Patricia zegt zelf dat ze zich soms een mega loeder moeder kan voelen omdat het op Instagram lijkt dat iedereen zijn leven PERFECT op orde heeft en zij zichzelf soms een schouderklopje en een high five geeft als ze aan het eind van de dag haar 3 kids te eten heb gegeven en aangekleed heb. 😉 

Wij vroegen Patricia of ze nog iets kwijt wilde.

Dans alsof alleen je kind kijkt, poets alsof het langer dan 10 minuten schoon blijft, nies alsof je niet in je broek zal plassen, slaap alsof je de volgende dag uitgerust wakker gaat worden en kook alsof niemand gaat schreeuwen dat het niet te vreten is.. 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *