Follow Friday

PASCALE | @pascaleaay

Vandaag is het de beurt aan Pascale Aay! Pascale is 27 jaar, woont in Noord Scharwoude (vlakbij Alkmaar), is pedagogisch medewerker en verpleegkundige. Ze woont samen met haar partner Frans (33), zoontje Luuk (4 maanden) en konijnen, Vito en Toni!

Pascale is coördinerend verpleegkundige in een verpleeghuis van Magentazorg (geriatrisch en somatische cliënten). In haar vrije tijd wil ze vooral heel veel knuffelen met haar knappe zoon, ze bakt taarten op bestelling voor Taartvanpassie, ze doet aan hoepelen, wandelen met haar zus/beste vriendin en is veel online op Instagram! Ook schrijft ze blogs schrijven voor Mamaplaats. 

Wist je dat:

  • Pascale de hele dag door kan hoepelen, kan squatten tijdens het hoepelen, kan lopen tijdens het hoepelen etc.
  • Pascale taarten maakt voor Taartvanpassie. Omdat ze in het begin zo vaak alles geproefd heeft, vindt ze taart nu niet meer zo lekker!
  • Pascale heeft meegedaan aan First dates op TV. 

Instagram

Pascale is al heel wat jaartjes actief op Instagram, zo’n 7 jaar ongeveer. Eerst deelde ze haar afvalverhaal op Instagram, ze heeft trouwens ook in de Linda/vriendin en Happyinshape gestaan met haar afval verhaal! Ze is verder nu behoorlijk actief op social media met @pascaleaay en @taartvanpassie. Het leukste van Instagram vindt ze het bekijken van mooie foto’s van andere, van hun kids, interieur, leven en ook het delen van een stukje van haar eigen leven. Interactie die je krijgt en heel veel leuke reacties (soms ook wat negatieve reacties maar vaak verwijdert ze negatieve shit) Dit is dan ook gelijk het minder leuke aan Instagram. De negatieve shit, mensen die denken dat ze alles maar kunnen zeggen onder je foto’s. Toen ze zwanger was kreeg Pascale af en toe wel opmerkingen van ‘wow wat ben je lelijk zwanger/dik varken enzo..’ dat vond ze soms behoorlijk lastig (ook al was het een fake account of kende ze diegene niet).

First dates?

Ik ken mijn vriend niet van First dates, toevallig heb ik hem 1 week na de opnames ontmoet. En toen First dates werd uitgezonden, 3 maanden later, dacht iedereen huh? Je gaat toch al met Frans?! 🙈🙈

Kopfoto: Jacky Nobels

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *