Follow Friday

ROSANNE |@rosannevanhemert

Vandaag volgen we Rosanne van Hemert! Samen met Robin (30), Jin (1,5) en Raf (7 maanden) wonen zij in Hurwenen, een klein dorpje tussen de Maas en Waal. Zij dragen de achternaam Versigny en dat wil Rosanne ook -jankt- wel! Rosanne en Robin ‘voeden’ dus 2 jongetjes op, maar laten ze vooral doen wat zij leuk vinden want ze doen zelf ook altijd maar wat! Rosanne werkt bij Comax BV als directiesecretaresse. En wat ze het liefste doet in haar vrije tijd? Shoppen, koffie drinken met vriendinnetjes, en veel leuke dingen met haar moeder, zusje, vent en de kids.

Wist je dat:

  • Rosanne de onrust zelf is en flinke ADHD heeft.
  • Rosanne elke dag chips eet.
  • Rosanne thuis het liefst de kleding van haar vriend draagt.

Instagram

Sinds een jaar of 3 is Rosanne actief op haar huidige account. Het leukste vindt ze vooral de andere mama’s met hun kiddos en natuurlijk de foto’s van haar echte vrienden en familie op Instagram. Het minder leuke vindt ze dat mensen vaak alleen de leuke dingen laten zien waardoor je zelf soms denkt; “is mijn baby de enige baby die jankt?”

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *