Follow Friday

GLENN | @glenn.by.glenn

Vandaag is de beurt aan Glenn Kelly (32) om ons Instagram profiel over te nemen! Glenn woont in Limburgs België, vlak bij Maastricht en is mama, echtgenote, interieurarchitecte! Haar gezin bestaat verder uit man Kevin (34) en dochter Féliz (bijna 2).

Glenn werkt als interieurarchitecte in de meubel- en interieursector. Ze vind het echt een supermooi beroep want ze mag elke dag mensen gelukkig maken met een mooi nieuw interieur. Het is heel gevarieerd met veel creativiteit. Ze prijst zich gelukkig! Voor Corona werd Glenn haar tijd gevuld met een beetje sport maar vooral gezellig samen zijn met vrienden en familie en genieten van het moederschap.. nu is het voornamelijk genieten van het moederschap en al met een iets grotere bubbel van familie en vrienden.

Wist je dat

  • Glenn en Kevin 2 mini-pony’s in hun tuin hebben staan.
  • Glenn echt overal mayonaise bij kan eten, maar ze doet het toch maar niet.
  • Dankzij Covid 19 dochter Féliz nog niet is ingeschreven op school en eigenlijk is Glenn daar stiekem blij om, uitstelgedrag 💁🏽‍♀️😂

Instagram

Glenn is al actief op Instagram sinds 2012 en ze heeft ook een hele gevarieerde Instagram gehad.. eerst met selfies, daarna interieur en nu voornamelijk een mamsinstagram.

Ze vindt het vooral leuk om oprechte lieve, fijne mensen te leren kennen. Vrouwen waar ze echt leuke gesprekken mee kan hebben. Vrouwen horen elkaar te complimenteren en te zeggen hé wat ben jij goed bezig, ik vind je leuk! Daar houdt Glenn van en dat apprecieert ze heel erg aan Instagram.

Het vervelende aan Instagram vindt Glenn dat het oneerlijk is en het is een tool geworden waar je hard voor moet werken. Het gaat haar niet zo zeer over de populariteit en het aantal likes maar wel over de manieren die je moet kennen, de tricks de groepjes die elkaar ondertussen constant liken om het algoritme te omzeilen. Het weten hoeveel en hoevaak je wel of niet mag posten.. het is omslachtig geworden en dan vindt ze het vaak jammer dat je niet meer gewoon leuk gevonden kan worden omdat je echt mooie foto en een goede content neer pent maar wel omdat je weet hoe je alles goed omzeilt…

Ik heb eigenlijk een haat-liefdesverhouding met Instagram maar na 8 jaar ben ik er nog steeds. Dankbaar voor de vriendschappen die het heeft opgeleverd en ook wel gewoon mijn passie voor fotografie ontdekt. Het is toch wel voor veel goed geweest.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *