Follow Friday

ABISH | @jesuisabish

Het is weer vrijdag en vandaag volgen we op ons Instagram profiel Abish (36). Samen met haar grote liefde Francois (49) hebben zij een samengesteld gezin en wonen ze in Enkhuizen. Abish is zelf op haar 17e moeder geworden van Amber. Zij is nu 18 jaar oud. Francois had al twee jongens. Darren (16) en Dean (11). Samen kregen ze een liefdesbaby, Coco. Zij is nu 17 maanden oud. Ondanks dat ze nu een best groot gezin hebben, voelde hun gezin nog niet af. De wens voor nog een babytje samen was heel groot. Ze zijn dan ook dolgelukkig dat deze wens is uitgekomen. Abish is momenteel 26 weken zwanger van hun tweede kindje samen. Na twee meisjes is ze nu zwanger van een jongetje. Echt een cadeautje!
De zwangerschap van Coco liet een tijdje op zich wachten. Abish haar belevingswereld m.b.t. zwanger raken was dat dit heel makkelijk ging. Ze is tenslotte op haar 17e als verrassing van Amber zwanger geraakt. Maar helaas liep het ditmaal anders en kwam ze uiteindelijk bij een fertiliteitsarts terecht. Men besloot een kijkoperatie te doen en daaruit bleek dat ze een dichte eileider had. Nadat dit opgelost was, bleek ze de volgende maand zwanger. Wat een geluk! Ze waren zo dankbaar dat dit was gelukt. De IUI behandeling die stond gepland was niet meer nodig! Door deze ervaring was het bij haar huidige zwangerschap toch wel even spannend hoe het deze keer zou verlopen maar ze was snel zwanger. Opnieuw zo’n geluk!

Abish is leerkracht op een basisschool. Ze heeft zich op latere leeftijd laten omscholen. Ze heeft een jaar of tien gewerkt als directiesecretaresse en toen heeft ze het roer omgegooid en is ze de pabo gaan doen. Ze wordt erg gelukkig van werken met kinderen. Ze heeft ambitie om nog verder te groeien binnen het onderwijs maar eerst maar eens even het eerste jaar weer overleven met een kersverse baby. 

In haar vrije tijd brengt Abish graag veel tijd door met haar gezin, haar familie en vriendinnen. Ze vindt het heerlijk om lekker uit eten te gaan met elkaar en om te borrelen. Ze is enorme fan van de natuur en je kan haar niet gelukkiger maken met een strand- of boswandeling. Verder sport Abish twee a drie keer in de week en dit doet ze omdat ze er oprecht blij van wordt! 

Wist je dat:

  • Abish ‘s-morgens koffie drinkt onder de douche. Niets ontspannender en fijner dan dat!
  • Abish haar ouders gescheiden zijn toen ze zeven was. Hierdoor groeide ze de helft van de tijd op in een huis met mannen, namelijk met haar twee broers en haar vader. Ze keek als klein meisje verplicht naar Studio Sport en zat regelmatig in de Kuip bij Feyenoord haha! Haar mannelijke eigenschappen zijn goed ontwikkeld en daar verbazen mensen zich soms over als ze Abish zien met gelakte nageltjes! 
  • Abish een glutenallergie heeft en dat ze dit sinds een jaar of drie weet. Het was even omschakelen om haar eetpatroon volledig om te gooien maar inmiddels weet ze niet beter. Ze is hierdoor enorm geïnteresseerd geraakt in gezonde voeding en kan hier ook uren over praten met mensen die voeding net zo leuk vinden.
  • Abish niet meer zonder haar robotstofzuiger kan.

Instagram

Abish is sinds 2013 actief op Instagram. Al 7 jaar dus, best lang! Ze heeft veel leuke mensen leren kennen via Instagram en er zijn echte vriendschappen uit ontstaan. Ze haalt dagelijks inspiratie uit Instagram. Ondanks de leuke kanten van Instagram, zit er ook een mindere kant aan en dat is dat Instagram gewoon verslavend is en veel tijd kost. Abish probeert erop te letten maar soms klikt ze de app alweer open voordat ze erg in heeft! 

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *