Follow Friday

SARAH | @de_groentjes_

Vandaag volgen we Sarah Groen, 32 jaar en wonend in Almere.
Sarah woont daar samen met haar man Matthijs (34 jaar) en dochter Mirthe (8 jaar). Matthijs werkt als faciliteiten en montage medewerker en Sarah is parttime leerkracht. Naast haar werk als leerkracht rut ze samen met vriendin Shirin een webshop in handgemaakte kwijlsjaals, dolsjaals en haarbandjes.

In haar vrije tijd doet Sarah graag aan handletteren, sjaals naaien en af en toe speelt ze op haar basgitaar of saxofoon. De grootste hobby is op dit moment vloggen. Sarah en Matthijs vloggen over het leven van en met hun gehandicapte dochter. Zij heeft een meervoudige beperking door een zeer zeldzame afwijking op het SPATA5 gen (dit is ook het enige wat er echt over bekend is) Ohja, en we vinden het heerlijk om te geocachen!

Kopfoto & Foto: Pure wendy photography

Wist je dat:

  • Sarah en Matthijs jong zijn getrouwd. Sarah was 22 en Matthijs 23.
  • Sarah een zwak voor zoute drop heeft.
  • Sarah en Matthijs elkaar al kennen sinds hun kindertijd.

Instagram

Sarah is al heel wat jaren actief op Instagram, maar met het gezinsaccount: “De Groentjes” zijn ze actief sinds maart 2018. Wat ze zo tof aan Instagram vindt is dat ze op deze manier hun verhaal kunnen delen. Daarnaast vindt ze Instagram vaak persoonlijker dan Facebook. Er is ook een wereldwijd meer bereik. Het nadeel vindt ze wel dat ze merkt dat het vaak draait om wie het mooiste plaatje schiet. Vaak mis ik dan de echtheid van het bericht of foto.

Misschien goed om te weten. Mirthe is doofblind, heeft epilepsie, kan niet praten krijgt sondevoeding via een slang in haar buik. Mirthe kan alleen maar zitten in rolstoel of liggen in een box. 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *