Follow Friday

ESTHER | @mamasdagjeuit

Esther is vandaag aan de beurt! Esther zit achter het Instagram profiel @mamasdagjeuit!

Wie is Esther?

– Hoe heet je, wie ben je, waar woon je? 
Ik ben Esther, 34 jaar, getrouwd met Giedo en mama van 3 kinderen. Jordy, 11 jaar, Lars, 9 jaar en Yara, 2 jaar.

Werk je? Zo ja, wat doe je voor werk? 
Ik werk in de verstandelijk gehandicapten zorg op een woonhuis. Hier begeleid ik de bewoners in hun dagelijkse bezigheden.

Wat doe je in je vrije tijd?
In mijn vrije tijd ben ik bezig met mijn blog, ‘Mama’s dagje uit’ en ben ik dol op leuke dingen te ondernemen met de kinderen en lekker uit eten te gaan met mijn man, dit laatste gebeurd helaas te weinig, druk druk. 

– Noem 3 gekke/grappige feitjes over jezelf?
1. Ik loop het liefst heel de dag op slippers, zijn mijn slippers kwijt, dan is er echte stress!!
2. Ik ben echt bang voor kippen, mijn kids houden me hier ook echt mee voor de gek!
3. Ik ben een enorme chaoot, ben altijd als kwijt.

Instagram weetjes!

– Hoelang ben je al actief op Instagram?
Sinds februari dit jaar.

– Wat vind je leuk aan Instagram?
Leuk om ook andere mamabloggers te leren kennen en leuk om volgers te laten zien dat sommige dingen overal gebeuren. Ik laat wel écht de echte dingen zien op mijn Instagram, en ik probeer het niet te perfect te maken, want zo is het niet.. (Hihi, dan pas je perfect in onze Perf not so Perf feed Esther!). Bij ons zijn de kinderen ook wel eens boos, vies en is er ruzie..

Wat vind je minder leuk aan Instagram?
Dat als je in beeld wil blijven, je eigenlijk elke dag moet blijven posten. En daarbij, mooie foto’s scoren het beste… Daar heb ik toch nog wel wat te leren. Ik ben geen fotograaf en heb ook wel eens dagen geen tijd of zin om alles te delen..

Extra weetjes & daarna, VEEL PLEZIER!

– Wil je nog iets kwijt? Wat grappigs of extra info over je leven? 
Op het moment is het een grote chaos bij ons thuis want we hebben net een nieuw huis gekocht, waar echt alles aan moet gebeuren. Op het moment zitten we echt in het puin, kamperen wij boven in huis en is het overal een grote rotzooi! Dus geen picture perfect, maar wel een heel mooi plan… Dus hopelijk over een paar maanden dat het huisje al weer wat mooier is. 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *