Follow Friday

KAILEY | @xxkaill

There she is again! Kailey of beter bekend als @xxkaill. Inmiddels voor de VIERDE keer bij ons te vinden. Onze topper die voor de allereerste keer onze Instagram overnam op onze allereerste follow friday take-over! Wij zijn benieuwd hoe het nu met haar en haar prachtige 3 kanjers, Lev, Pep&Pom is! Jullie ook?

– noem 3 grappige weetjes over jezelf!

  • Ik struikel over de meest stomme dingen, soms zelfs over lucht 😉 Daarom loop ik zelden op hakken want ik ga gewoon languit. 
  • Als ik zenuwachtig ben praat ik letterlijk poep, zeg ik hele stomme dingen en ga ik stotteren. 
  • Ik ben heel slecht in het scheren van mijn benen. Of ik het nou rustig of snel moet doen omdat er drie muiters staan te roepen.. Mijn benen zijn altijd een slagveld. 

– wat vind je het leukst aan insta?

Het contact met iedereen! Ik sta soms versteld over hoe dat gaat. Het is fijn om dingen van je af te schrijven en dat bepaalde situaties herkenbaar zijn voor anderen. Ik heb veel lieve mensen leren kennen, zelfs vriendschap aan over gehouden. Dat vind ik heel mooi en bijzonder. Dat onthoud ik ook altijd maar als er weer iets naars gebeurd op Instagram. 

– wat vind je het stomst aan insta?

Copycats, stomme berichtjes, mensen die onze foto’s pakken en net doen of ze ‘ons’ zijn en tiggggg dezelfde samenwerkingen. En de opmerking ‘ jij krijgt natuurlijk altijd alles gratis en betaald ‘. No way. Dat ik dingen laat zien waar ik positief over ben betekent niet dat alles gepromoot word. Ik heb in al die tijd maar twee betaalde samenwerkingen gehad waar ik het al helemaal benauwd van kreeg. Niets voor mij.. Laat mij maar lekker m’n ding doen en de dingen delen waar ik achter sta. Dat bevooroordeelde vind ik onwijs naar. En als er dan weer eens iets is denk ik f*ck off. Oh, en het woord influencer.. Krijg ik een beetje jeuk van. 

– wat ik zelf nog kwijt wil: 

Soms moet je van het leven een feestje maken. Theezakjes vooruit en gaan met die banaan. Het moederschap is niet alleen maar rozengeur en maneschijn. Het is soms allemaal helemaal ***. Maar ik denk altijd maar zo.. ‘ morgen weer een nieuwe dag ‘. 

One Comment

  • Anita

    Kail je hebt het weer heerlijk verwoord meid geweldig je doet het super goed hoor ben trots op je ik heb een geweldige dochter en 3 geweldige kleinkids. Blijf lekker jezelf en het leven is een feestje af en toe moet je de slingers zelf ophangen maar als de muiters in bed liggen en je kijkt er zo naar dan neem je een diepe zucht en dan denk je die zijn echt van mij en morgen staan we er weer voor. Dikke kuzzz (O)Ma😘

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *