Follow Friday

ASHLEY | @fitmomunderthesun

YAY! We gaan vandaag met zijn allen lekker een dagje naar de Antillen met @fitmomunderthesun. Zij woont namelijk met haar man en dochter in Curacao. JALOERS!

Wie is Ashley?

Hoe heet je, wie ben je, waar woon je?
Ik heet Ashley, ben 29 jaar en sinds 21 augustus 2019 mag ik mij officieel mama noemen. Sinds december 2017 woon ik met mijn vriend op Curacao en ik wil noooooit meer terug! Mijn vriend komt hier vandaan en we zouden gewoon even gaan kijken hoe het met zijn moeder ging. De rest is history!

– Uit wie bestaat je gezin?
Mijn lieve, knappe, mooie, stoere, schattige dochter Aniyah-Mae (bijna 1) en mijn vriend Benjamin (33).

– Werk je? Zo ja, wat doe je voor werk?
Ik ben personal trainer/online health coach en help vrouwen met een druk bestaan zich toch fit (sport en voeding) en happy (mindset) te voelen!

– Wat doe je in je vrije tijd?
Het liefst ga ik lekker met mijn gezin naar het strand, gelukkig kan dat hier dus altijd en wonen we op nog geen 2 min afstand van het Jan Thiel strand (Zanzibar, Papagayo etc.). Ik maak ook elke dag een uurtje vrij om zelf lekker te gaan sporten! En elke drie/vier weken staat er een bezoekje aan de nagelsalon, pedicure en kapper op de planning, dat vind ik echt heerlijk om even te ontspannen.

Noem 3 gekke/grappige feitjes over jezelf
1. Ik ben ALTIJD wakker te maken voor lekker eten (alles wat italiaans is, trucky pan, sushi etc.)
2. Ik trek tijdens het sporten de meeste debielen gezichten, vaak heel serieus en mijn tong naar buiten (full focus right??!)
3. Mijn favo sport is en blijft voor altijd kunstschaatsen. Ik deed dit toen ik jonger was. Zie je mij al over dat ijs zweven!?

Instagram weetjes!

– Hoelang ben je al actief op Instagram?
Vroegaaah toen ik nog fitnesswedstrijden deed was ik al actief (2015) en had ik een hoop volgers! Mijn huidige account, welke ik ben begonnen omdat ik een andere doelgroep wil aanspreken, ben ik in oktober 2019 begonnen.

– Wat vind je leuk aan Instagram?
De contacten die je legt met andere vrouwen, dat je bewust of onbewust mensen kunt inspireren en/of motiveren.

– Wat vind je minder leuk aan Instagram?
Dat jonge moeders zo ontzettend gemeen tegen elkaar kunnen zijn en met hun vingertjes kunnen wijzen! Kunnen we er allemaal niet gewoon vanuit gaan dat iedere mama vanuit liefde handelt en het beste doet voor haar kind? Ook als dat anders is dan hoe jij het zou doen!!

Extra weetjes & dan PASA BON (veel plezier)!

– Wil je nog iets kwijt? Wat grappigs of extra info over je leven?  
Als je mij 5 jaar geleden had gevraagd naar mijn leven nu, had ik nooit gedacht te zijn waar ik nu ben. Ik heb nog veel toekomstplannen, maar heb inmiddels geleerd dat wat nu een plan of een doel is werkelijkheid kan zijn voor je het weet!

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *