Follow Friday

CARMEN | @carmenreijinga

Hoe heet je, wie ben je, waar woon je?

Mijn naam is Carmen, ik ben 27 jaar oud en kom uit Zaandam. Ik ben moeder van 3 kinderen, Shay (5) Alessio (3) en Loua (1). Ik ben samen met hun vader, Karim. Door hem zijn mijn kindjes behalve Nederlands ook kwart Italiaans en kwart Tunesisch!

Werk je? Zo ja, wat doe je voor werk? 

Ik heb sinds april 2019 een beautysalon aan huis, waar ik me focus op het zetten van wimper extensions en het shapen van wenkbrauwen. Dit doe ik gemiddeld 5 dagen in de week maar geen hele dagen, ik zorg vaak dat ik klaar ben voordat Shay uit school komt.

Wat doe je in je (graag) vrije tijd? 

Vrije tijd? Wat is dat?

Noem een paar feitjes over jezelf

1) Ik begon op mijn 18de mijn eigen gastouderopvang, ik kom dus oorspronkelijk uit de kinderopvang. Toen ik zelf zwanger raakte stopte ik.

2) Ik ben tijdens mijn bevalling met de billen bloot gegaan, ja ja! Alles is gefilmd en dit heb ik op social media gedeeld. 

Hoelang ben je al actief op Instagram?

Ik ben pas écht actief sinds Alessio geboren is, ongeveer vanaf zomer 2017. 

Wat vind je leuk aan Instagram?

Soms alles en soms niets, ken je dat? Ik vind alle contacten erg leuk, veel mensen die ik volg al in het echt mogen ontmoeten. Ik vind een kijkje nemen in andermans leven leuk, op een goede manier!

Wat vind je minder leuk aan Instagram?

Maar soms alle ongevraagde ongezouten meningen vind ik wel irritant. Dat als je een post doet waar je precies niets in vraagt dat je toch iedereen zijn antwoord of advies erop krijgt😂.

Wil je nog iets kwijt?

Ik kocht vorig jaar het huis van mijn opa en oma, die woonden hier al bijna 30 jaar dus ik logeerde hier als baby al en leerde op deze stoep fietsen. Maar ik heb in dit huis ook alles onder gespuugd door de heimwee en uren gejankt dat ik naar me moeder toe wilde😂. Altijd heerlijk liggen zonnen onder de zonnehemel van mijn oma toen ik ouder was en paste op het huis als zij met vakantie waren. Nu is het van ons en leer ik mijn kids hier fietsen!

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *