Follow Friday

ANNELISA | @mama.lana.pip

Annelisa

Mama van twee dochters Lana van vier jaar en Pip van twee jaar ♥️ Annelisa woont samen met haar vriend in Limburg, in het dorpje Horst. Ze wonen daar enorm fijn. Ze is geboren in Groningen, 28 jaar geleden. Oorspronkelijk is Annelisa één van een tweeling maar helaas heeft haar zusje het niet gered in de buik, vandaar twee namen: Anne – Lisa. Dus deze naam draagt ze met alle liefde.

Naast moeder is Annelisa ook een poetsvrouw bij 9 adresjes in haar dorp. Dit omdat het haar perfect leek met twee jonge kids en ze poetsen eigenlijk wel heerlijk vind! Ze werkt graag voor zichzelf en niet graag voor een baas. Ze onderneemt graag en is dus ook bezig met grote plannen voor de toekomst al kan ze hier nog niet veel over delen. 🤭 Verder zijn Annelisa haar hobby’s: koken, borrelen, reizen, creatief bezig zijn, kinderkleren shoppen en fotografie.

Melanie Waardenburg Fotografie

Instagram

Annelisa zit nu 2 jaar intensief op instagram. Eerst deed ze er niet zoveel mee, maar ze vond het als moeder heerlijk mee te kijken in andere gezinnetjes. Daarom leek het haar ook zo leuk om de takeover een keer te doen! Ze heeft al zoveel lieve mensen leren kennen en zelfs al vriendinnetje voor het leven! 🥰 Een prachtig platform en toffe samenwerkingen waar ze compleet achter staat.

De minder leuke dingen aan Insta vind ze toch wel mensen die zo lief op Insta zijn maar in het echt vaak helemaal niet zo leuk of arrogant. Dit is natuurlijk niet bij iedereen maar helaas wel de realiteit. En de haat op Instagram vindt ze ook jammer. Gelukkig heeft ze het nog niet meegemaakt maar je leest het wel helaas. Zo jammer.

Ben lief voor elkaar en laat ieder in zijn waarde ♥️ het zijn maar volgers. Het is maar social media.

Wist je dat:

  • Annelisa poetsen leuk vindt om te doen en ze heeft een grote collectie aan allesreinigers in alle geuren en smaken.
  • Annelisa en sporten niet de beste match is, ze houdt het vaak ene week vol en daarna ligt ze weer met een reep chocolade op de bank.
  • Annelisa impulsief is en met haar samen zijn is altijd een avontuur. Voor je het weet zit je een week later in het vliegveld richting wie weet waar.
  • al Annelisa haar geld opgaat aan kinderkleding.

Kopfoto: Saskia Noten

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *