Follow Friday

RON | @paparon.nl

VRAGEN:

Hoe heet je, wie ben je, waar woon je?
Mijn naam is Ron, veel mensen herkennen mij aan m’n flinke bos krullen als ik te lang niet naar de kapper ben geweest en anders aan m’n grote neus. Samen met mijn vrouw Nicole woon ik in het mooie Drunen, een klein plaatsje onder de rook van Den Bosch. Samen hebben we één zoontje Tobias (7 juli 2019) en één dochtertje Sopia (19 juni 2020). Jazeker, 2 binnen één jaar. We hadden er zin in zullen we maar zeggen haha 😉 Ook hebben we 1 poes en een kat: Miep de poes en Harrie de kat. Harrie is momenteel vriendjes aan het worden met Tobias.

Werk je? Zo ja, wat doe je voor werk? 
Naast “influencer” haha ben ik Software Developer. Ik zorg ervoor dat mensen pakketjes kunnen versturen met een van de grootst pakketbezorgers van Nederland. 

Wat doe je in je (graag) vrije tijd?
Ik hou ervan om een weekendje weg te gaan. Ons ideale weekend is denk ik een leuke activiteit gecombineerd met een overnachting bij v/d Valk. Maar geen appelmoesje met kers voor ons hoor. Biefstuk, tenzij Nicole zwanger is haha.

Noem minimaal 3 gekke/grappige feitjes over jezelf

1. Ik ken Nicole via Tinder!
 2. Ooit kreeg ik voor mijn “verjaardag” als verassing een showtje in een of andere foute striptent, had ik een oude kapotte boxer aan.. Genant!
3. Mijn eerste vaderdag was met twéé kinderen!
4. Ik hou stiekem van het burgerlijke leven en zou nooit meer terugwillen naar het nachtleven: “2,5 x per jaar dronken is genoeg: Oud&Nieuw om het jaar, Guus Meeuwis & Decibel Festival”.
5. Bij dat laatste festival Scheurde ik trouwens eens uit mijn broek, oeps.

Hoelang ben je al actief op Instagram? 
Op 2 oktober ongeveer 4 maanden

Wat vind je leuk aan Instagram? 
De leuke gesprekken die ik met mensen heb en de open antwoorden en oprechte vragen die gesteld worden. Maar het allerleukste vind ik op dit moment dat iemand uit haarzelf een tekening en een ander een outfit voor ons heeft gemaakt. Hoe lief is dat? Ook heb ik inmiddels veel contact met een aantal mensen, m’n nieuwe BFF haha.

Wat vind je minder leuk aan Instagram? 
Soms lijkt het bij andere zo perfect en moet je moeite doen om te beseffen dat ook zij doorlekkende jankende babies hebben (gehad). Maar ze zijn vaak in een ander stadium qua influancen denk ik, dan lijkt er wat minder ruimte voor de imperfectie. 

Wil je nog iets kwijt?
Ik hou erg van woordgrapjes. Ook hebben we samen met 2 andere vrienden een frietjesclub, inmiddels omgetoverd naar FIEPJESclub. Ook stond ik in het LINDA. Zomerboek van dit jaar! Zoek je maar 😉 En als laatst: De mannengriep is erger dan bevallen, serious!

Mijn profiel is hier te vinden: https://www.instagram.com/paparon.nl/

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *