Follow Friday

ERICA | @thuisbyerica

Erica

  • Hoe heet je, wie ben je, waar woon je? Stel jezelf en je gezin even uitgebreid voor! 

Ik ben Erica en 30 jaar. Ik ben mama van Dax (1jr) en N (0jr). Samen met mijn vriend Tom woon ik in een heel klein dorpje in Drenthe. Tom en ik zijn bijna 4,5 jaar samen. Mijn Instagram pagina ben ik pas vorig jaar begonnen. Ik deelde in eerste instantie alleen interieur foto’s maar inmiddels is het veel meer dan dat. Ik deel veel over mijn leven op Instagram en vind dat ook super leuk om te doen. Ik heb toen ik 15 was een nieuwe lever gekregen en ook hier veel over gedeeld. Want ja, dit hoor je niet elke dag. Ik ben dan ook extra dankbaar voor mijn 2 prachtige schattenđź’•! 

  • Werk je? Zo ja, wat doe je voor werk? 

Op dit moment heb ik zwangerschapsverlof. Daarvoor zat ik thuis vanwege corona. Ik val binnen de risicogroep dus mocht helaas niet aan het werk. Maar in januari begin ik weer ( hoop ik! ). Ik werk achter de servicebalie van de Albert Heijn en heb hier een vast contract.

  • Wat doe je (graag) in je vrije tijd? 

Ik kan uren verdwalen op Instagram. Daarnaast vind ik het heerlijk om het bos in te gaan en een fijne wandeling te maken. Winkelen is een grote hobby, maar eigenlijk ook vooral online. Ik ben dol op foto’s maken en ja die post ik graag op Instagram. Een dagje gezellig met vriendinnen vind ik ook leuk. 

  • Noem minimaal 3 gekke/grappige feitjes over jezelf

Ik ben echt verslaafd aan cola light, je kan me zowat aan het infuus leggen. (oeps!) Naast cola verslaafd ben ik ook shop verslaafd. Niet alleen voor de kinderen, maar ook voor mezelf. Ik heb het altijd koud! Zelfs met 30 graden zit ik met een deken op de bank. 

Instagram

  • Hoelang ben je al actief op Instagram?

1,5 jaar nu met dit account. Privé al wel langer

  • Wat vind je leuk aan Instagram?

Ik vind het leuk om bij anderen binnen te kijken. Daarnaast vind ik de herkenning erg leuk. En dat er echte vriendschappen kunnen ontstaan door Instagram. 

  • Wat vind je minder leuk aan Instagram?

Dat iedereen wel een mening heeft. Zo vinden sommige het heel erg raar en dom dat ik zoveel deel. Maar ik vind het echt heel leuk, dus lekker blijven doen! Daarnaast vind ik het minder leuk dat er zoveel leuks voorbij komt, niet goed voor de portemonnee haha!

  • Wil je nog iets kwijt? Wat grappigs of extra info over je leven? 

Doe lekker wat jij leuk vind en je goed bij voelt!

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *