Follow Friday

HANNY | @best9moms

Hoe heet je, wie ben je, waar woon je?

Mij naam is Hanny, ik ben 36 jaar, mama van 2 jongetjes en samenwonend met mijn vriend in het mooie Son & Breugel. Waarom Son & Breugel? De bosrijke omgeving en de rust van het dorp hebben ons van Haarlem, via Utrecht terug naar Brabant gebracht. Ik heb mijn handen vol aan de jongens. Drukke boefjes van 2 en 5 jaar. Sporten is mijn leven. Als kind was ik niet uit het zwembad weg te slaan. Nu kun je me wakker maken voor een lekkere Crossfit workout of een rondje hardlopen. Hardlopen is voor mij meditatie en Crossfit zit vol leermomenten. Als ik iets nodig hebt in mijn leven is het wel het ontdekken en ontwikkelen van nieuwe vaardigheden en kennis. Hoogbegaafdheid wordt dit ook wel eens genoemd. Al denk ik niet in labeltjes. Deze term heeft voor mij veel puzzelstukjes op z’n plek gelegd, mij zelfvertrouwen gegeven en heel veel nieuwe mogelijkheden laten inzien. 

Werk je? Zo ja, wat doe je voor werk? 

Ik heb mijn eigen bedrijf, Best9Moms. Ik coach vrouwen online tijdens de zwangerschap en het moederschap, met als doel alles uit het leven te halen en zo de beste mama te zijn voor je kinderen. Alles draait om balans tussen jouw behoeftes en die van je gezin. Daarbij geef ik sportlessen aan vrouwen tijdens en na de zwangerschap en werk ik nog een dagje als Docent Lichamelijke Opvoeding op een Gymnasium. 

Wat doe je in je (graag) vrije tijd?

Naar buiten de natuur inSporten (Crossfit, hardlopen) Op pad met de jongens, een goed gesprek voeren, bijkletsen met vriendinnen, koken en vooral niet stil zitten.

Noem minimaal 3 gekke/grappige feitjes over jezelf

  • Ik werk liever een uurtje in de avond dan dat ik op de bank plof om een film te kijken
  • Ik eet niet in de ochtend (intermitted fasting), grootste voordeel? de tijdsbesparing in de ochtend zodat ik veel meer mijn aandacht bij de jongens kan hebben (en veel minder darmklachten is ook wel prettig)
  • Ik vind het leuk om op mijn handen te lopen 

Hoelang ben je al actief op Instagram?

Ik ben in januari begonnen met Instagram. Eerst op mijn eigen naam, sinds maart vanuit mijn bedrijf. 

Wat vind je leuk aan Instagram?

Ik ben vaak op zoek naar inspirerende teksten of quotes. En het is een mooie manier om de interactie met mijn doelgroep aan te gaan. 

Wat vind je minder leuk aan Instagram?

Het slurpt je tijd op, het is soms zo verslavend om te blijven scrollen…

Wil je nog iets kwijt?

Neem vooral een kijkje op mijn website en mijn blog om meer over mij te weten te komen! best9moms.com/blog

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *