Follow Friday,  XMAS TAKEOVER

ARIANNE | @moederleven

Arianne!

Hoi! Ik ben Arianne en woon samen met mijn kleine gezinnetje in Aldeboarn (Friesland). Mijn man heet Berend en mijn zoontje Tjibbe. Misschien zie je het al aan de naam van ons zoontje maar wij spreken thuis dus Fries. Ik werk drie dagen in de week als klantenservice medewerker vanaf de receptie bij een autobedrijf. Dit doe ik met veel plezier maar vind het daarnaast ook heerlijk om doordeweeks samen vrij te zijn met Tjibbe.

In mijn vrije tijd spreek ik graag af met vriendinnen of ga ik lekker een stuk wandelen. Daarnaast ben ik ook heel creatief en vind ik het leuk om foto’s te maken en te bewerken. Ik ben afgestudeerd grafisch vormgever waardoor dingen mooier maken of vormgeven echt mijn ding is. Dat komt dus weer heel goed van pas bij het maken van leuke content. Onlangs heb ik mijn eigen website: www.moederleven.nl ontworpen en ga ik daar binnenkort een webshop op openen.

Instagram

Ik ben al een tijdje actief op Instagram maar sinds de geboorte van Tjibbe heb ik mijn account omgezet naar ‘moederleven’. Vanaf dat moment ben ik ook gaan bloggen. Ik vind de interactie met mijn volgers oprecht heel leuk. Ik heb (vind ik zelf) echt een leuke club insta-moeders leren kennen waar ik veel contact mee heb via DM. Ook ben ik erg dankbaar voor de leuke samenwerkingen die ik af en toe mag doen. Verder ben ik heel perfectionistisch, wat soms ook wel weer vervelend is met bepaalde dingen.

Facts

  • Vrienden omschrijven mij als gedreven, eerlijk, humoristisch en positief. Ik denk ook vaker in oplossingen dan problemen en probeer altijd overal iets positiefs van te maken. Maar het leven is helaas niet altijd rozengeur en maneschijn. Wij zouden namelijk heel graag een tweede kindje willen maar na dik 1,5 jaar ‘proberen’ is dat nog niet gelukt. Gelukkig zijn wij al wel onderzocht in het ziekenhuis en is er niks ernstigs gevonden waardoor het niet zou kunnen lukken. We hopen dus binnenkort op goed nieuws! Ik heb hier ook een blog over geschreven. Mocht je het hele verhaal even willen lezen.
  • Je kunt mij ‘s nachts wakker maken voor taart, puddingbroodjes en Tony Chocolony. Ik ben dus echt een zoetekauw. Daardoor zitten er na mijn zwangerschap van Tjibbe helaas nog steeds 12 kilootjes teveel aan (oeps). Hopelijk gaat hier in 2021 toch echt eens verandering in komen.

XMAS

Vorig jaar waren mijn goede voornemens van 2020: zwanger worden en afvallen. Beide dus niet geslaagd. Ik stel voor dat ik hiervoor in 2021 maar een tweede kans krijg want 2020 was toch al een heel gek jaar. Die telt gewoon even niet mee vind ik (haha). Maar eerst de kerstdagen nog doorkomen. Want bij kerst hoort in mijn ogen wel lekker eten.

Mijn vader is Tweede Kerstdag jarig dus voor ons altijd een gezellige tijd. Ik kan ook echt genieten van een kerstboom in huis. We wisselen wel eens af tussen een neppe of een echte. Dit jaar hebben we gekozen voor een neppe zodat we hem al lekker vroeg konden neerzetten.

Lieve groet, Arianne (@moederleven)

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *