Follow Friday

ANNE | @anneo3o5 aka @perfnotsoperf

Wie is Anne?

Anne Edith Romeijn van den Berg, in de volksmond; Anne, An of Annie. 26 lentes jong. Woonachtig in Bodegraven (als je bij ons binnen wil spieken klik dan hier), dat is een vrij klein dorpje tussen Utrecht, Gouda en Rotterdam, of zoiets. Moeder gans van Ivy-Rose Edith (5 jaar) en Lux-Lowen Benjamin (2,5), getrouwd (alweer veel te lang) met Roy. Geen huisdieren, denk ook niet dat die er ooit gaan komen. Sjaak (onze ZACO robot stofzuiger en dweil robot voldoet prima. Jij shopt hem nog tm 31 januari met 20% korting met de code perfnotsoperf20.

Work it babyyyyy!

Al bijna 7 jaar ben ik wimperstylist en heb ik mijn eigen salonnetje aan huis. De zolder is omgetoverd tot salon maar voldoet ook prima als washok. Mijn klanten liggen geregeld tussen schone strings en kindersokken. Daarnaast is dit platform @perfnotsoperf, Instagram, fotografie en alles daar omheen ook een beetje een uit de hand gelopen hobby geworden. Altijd druk, altijd bezig laten we maar zeggen. Kan je je ook niet vervelen.

Vrije tijd & hobby’s.

Vrije tijd? Wat is dat. ALS ik schaarse vrije tijd heb houd ik mij bezig met opruimen, schoonmaken en het huishouden. Nee hoor, dat is een grapje, dat hoort niet echt bij vrije tijd. Ik hou ervan om met een maskertje op mijn hoofd op bed te liggen met een goede serie, uiteten te gaan met vriendinnetjes, shoppen, rijden zonder reden, uitstapjes maken met het gezin en bloggen want eigenlijk is dat ook in mijn vrije tijd.

Anne’s feitjes!

-Ik ben verslaafd aan brood met hagelslag.
-Ik speel nog steeds bijna dagelijks CandyCrush.
-Ik ben vrij perfectionistisch ingesteld maar tegelijkertijd echt een sloddervos. Deze 2 gaan niet samen, oftewel mission impossible.
Mijn moeder overleed nog geen 24 uur na mijn geboorte, mijn geboortekaartje was dus ook wel een rouwkaart.
Op 20 jarige leeftijd werd ik zwanger door de pil heen terwijl ik Roy nog geen jaar kende.
Binnenkort ga ik mijn eitjes doneren aan vrienden met een kinderwens.

Bye bye 2020 and hello 2021 met veel goede voornemens!

2020 was een raar jaar. Zo heb ik meerdere maanden thuis gezeten van werk ivm de lockdown. Ik heb dus sowieso geleerd dat het thuis-blijf-moederschap niks voor mij is. Het even uit de mama bubbel stappen dmv werk is me heel heilig. Dat is iets wat ik sowieso nu zeker weet. Daarnaast besef ik me steeds meer wie mijn echte vrienden zijn, aan wie je wat heb en dat mijn inner circle toch wel echt rete belangrijk voor mij is!

Mijn goede voornemens? Dat zijn er vrij veel. Laten we beginnen bij het werken aan mezelf. Ik wil nog steeds afvallen, gezonder leven, gaan sporten, sterker worden en mezelf weer helemaal lekker voelen in mijn lichaam. Die +30 zwangerschapskilo’s zitten er overigens nog steeds aan. En de ontzwangeren smoes gaat nu écht niet meer op #shameonme.

Er gaat namelijk geen dag voorbij dat ik geen pijntjes heb. Zwaar vermoeiend. Daarnaast wil ik wat gestructureerder gaan leven. Beter plannen, doseren etc. Meer aan mijzelf denken dus!

Instagram weetjes.

Al vrij lang gebruik ik Instagram, eerst voldeed het als prima foto bewerk programma. Eerst was ik actief onder de naam @anne0305. Dat was in mijn lekkere wijven tijd. Toen ik nog de mannen van mij af moest slaan (grapje). Toen ik zwanger was vond ik dat dat soort man figuren mij niet meer hoefde te volgen en besloot ik helemaal opnieuw te beginnen met @anneo3o5.

Het leuke aan Instagram vind ik het contact, de herkenning, de gesprekken en de inspiratie die ik eruit haal. Er zijn meerdere mensen waarmee ik echt een band heb opgebouwd via Insta! Super leuk dus. Minder leuk vind ik de ‘strijd’, jaloezie en heel veel ge-nep.

Extraatje!

Ik heb zo veel te vertellen over mijn leven. Dit doe ik meestal door middel van blogs. Vandaag zal ik nog wat linkjes delen in de story van geschreven blogs. Binnenkort start bijvoorbeeld mijn eiceldonatie avontuur! Super spannend, maar ik sta er nog steeds voor de volle 100% achter. Daar ga ik dan natuurlijk ook weer over bloggen.

Voor nu zeg ik JOEJOEEEE en kijk gezellig mee vandaag!

Liefs & duckface kusjes van Anne

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *