Follow Friday

MELISSA | @melissaminnen

Even voorstellen

Hi, ik ben Melissa en ben 28 jaar oud! Trotse mama van twee Scott van 5 jaar en Zoë van bijna 3. Ik ben gek op tijger/panter/luipaard prints of hoe je het zelf noemt (I Love it). Ik ben zelfstandig onderneemster, heb een prachtige kapsalon samen met m’n compagnon/vriendin en ik heb een webshop; Hippe Tijger. Op allebei ben ik mega trots en dit is echt waar ik ooit van gedroomd heb. Samen met Vincent wonen wij met onze kindjes in De Meern (Utrecht). Hier wonen we nu ruim één jaar nadat we alles hebben verbouwd. Van beneden tot boven is gestript, muren eruit, nieuwe badkamer, keuken en wc. Het was even doorbijten, maar uiteindelijk zijn we heel blij met het resultaat. Ben afgelopen jaar ruim 10 kilo afgevallen, nu dit jaar moet er nog minimaal 5 kilo af en gaan we voor wat strakker. Ik ben altijd druk, doe het liefst alles voor iedereen alleen daardoor vergeet ik vaak mezelf. Mijn doel voor dit jaar is dan ook beter voor mezelf zorgen. 

Free time

Shoppen, met vriendinnen wat leuks doen, met mijn gezin leuke dingen doen, spelletjes doen met vrienden/familie.❤️

Feitjes

  • Ik ben echt een spelletjesfreak, houd van spelletjes, kasten staan ermee vol. 
  • Ik ruim 100 keer per jaar mijn kledingkast op, doe bijna nooit wat weg en er hangt nog heel veel met het kaartje eraan🙈
  • Toen ik klein was wilde ik al kapster wilde worden en ik heb toen zelfs mijn eigen haar geknipt (toen wisten mijn ouders al genoeg😂)

Instagram

Ik ben nu een jaar of 4 actief op Instagram. Het afgelopen jaar wel veel meer mee bezig & ik vind het steeds leuker! Het leukste vind ik om leuke mensen leren kennen, dingen leren, handige tips, het delen van mooie maar ook niet mooie dingen. Minder leuk is dat er soms dingen gezegd worden die niet waar zijn of dat mensen snel een mening hebben. Moet zeggen dat ik me daar niet heel veel van aantrek. 

Instagram: @melissaminnen

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *