Follow Friday

LIEKE | @liekedeb.nl

Even voorstellen

Hi, Ik ben Lieke, 30 jaar en ik woon met mijn gezin in Arnhem. Ik heb sinds 6 jaar een relatie met Dwight (ja, relatie, still no ring) en samen hebben wij 3 mooie kinderen op de wereld gezet. Op 1 oktober 2017 werden wij voor het eerst ouders van onze dochter June. Helaas is June tijdens de bevalling overleden en hebben wij haar nooit kunnen zien opgroeien. Door het verlies van June groeiden wij steeds dichter naar elkaar toe en was onze kinderwens nóg groter! 7 maanden na het overlijden van June raakte ik zwanger van James. Geboren in Januari 2019, nu een ja hoe zal ik het noemen.. ‘levendige’ peuter die vol in de peuterpubertijd, ehhh ik bedoel leven 😉 staat! Naast James hebben wij in September 2020, vol in de corona tijd, ons derde kindje gekregen. Een broertje voor June en James; Mason! Een trots gezin van 5 waar er 4 van zichtbaar zijn voor de buitenwereld. Een gezin met een lach en een traan, want naast het geluk van onze 2 zoons missen wij onze dochter iedere dag. 

Fulltime mama

Nee, door mijn zwangerschap en de crisis ben ik helaas mijn baan kwijtgeraakt in Juni. Nu fulltime mama, wat ook gelijk staat aan een fulltime baan. Misschien is het zelfs nog wel harder werken! Voor ik mijn baan verloor ben ik een manager geweest in verschillende horecazaken. Geen idee of ik terug wil de horeca in nu ik 2 kids heb rondlopen. Het lijkt me ook super leuk om voor een merk waar ik 100% achter sta te werken, door te kijken hoe ze worden gepresenteerd in winkels en bijv. samenwerkingen met influencers te regelen.

En in mijn vrije tijd? Terrasjes pakken met vriendinnen, lekker uit eten gaan met mijn vriend en vrienden. Wandelingen door leuke plaatsjes maken met mijn gezin. Verder gewoon lekker genieten met elkaar. Spontane dingen hou ik echt van!

Facts

  • Ik MOET altijd de radio zachter zetten als ik ga parkeren, want dat gaaaat gewoon niet met harde muziek. Right?
  • Volgens mijn vriend is het een grappig feitje dat ik altijd, overal alle lampen aan laat staan. Ookal schijnt de zon. Hij bedoelt dit denk ik sarcastisch.. 😛
  • Ik ben enorm wispelturig. De ene dag vind ik iets lelijk en de volgende dag MOET ik het hebben. 
  • Wijn, do i need to say more

Waar hoop je over 5,10 en 25 jaar te staan? Wat wil je bereiken etc? 

Over 5 jaar hoop ik…. Op het schoolplein te staan, om mijn kids op te halen. Dit is misschien iets waar veel mensen niet persee naar uitkijken. Maar als je een kindje bent verloren dan zijn dit momenten waar je eerder alleen van kon dromen.. ooooh, en misschien met nog wel een mini erbij die nog niet op school zit. Maar dat weet ik nog niet zeker. (ik bedoel, dat weet dwight nog niet zeker)

Over 10 jaar hoop ik.. Een leuke baan te hebben waar ik met veel plezier al jaren naar toe ga, in het weekend toffe uitjes te hebben met mijn gezin en ons huis een stuk verbouwd te hebben.

Over 25 jaar hoop ik.. Dat dwight en ik mooie reizen samen kunnen maken. Het liefste met onze zoons en misschien wel aanhang erbij.

Heb je een lijfspreuk, zo ja, welke is dat? 

Ik heb geen lijfspreuk, maar ik zag een quote die wel bij me paste; ‘Ik ga mijn dromen achterna maar ik heb nachtmerries als ik niet slaap.’

Hoelang ben je al actief op Instagram?

Ongeveer 1.5 jaar erg actief! Daarvoor plaatste ik 1x per maand een foto. Maar sinds de geboorte van James voelde ik mij weer goed genoeg om wat te gaan delen. Sinds Mason ben ik echt dieper ingegaan op het verlies van June, daar heb ik lang mee gewacht. Maar nu voelt het goed om dit te delen.

Wat vind je leuk aan Instagram?

De contacten, ik heb zo veel leuke gesprekken elke dag! Ook de herkenning en het kijkje in iemands leven. Ik vind het bijzonder dat we in 2021 van alles kunnen lezen over iemands leven, een kijkje in andermans keuken! Daarnaast ook de samenwerkingen, ik heb super leuke contacten met bedrijven en schrijf er content voor. Dat doe ik ook met veel plezier!

Wat vind je minder leuk aan Instagram?

Als je persoonlijke informatie met een grote groep deelt op instagram, kunnen er ook reacties komen die niet altijd even leuk zijn om te lezen. Zo krijg ik bijv. vaak een reactie op foto’s van mijn dochter, waarom ik foto’s van een overleden kind deel. Dat ze dat heftig vinden. En dat mag natuurlijk, maar het is in mijn optiek onnodig om te zeggen. Je bent niet verplicht mij te volgen..

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *