Follow Friday

MARLOU | @huisvolmannen

Marlou

Ik ben Marlou en ben 34 jaar, ik woon samen met mijn man. Althans officieel mijn man, we zijn geregistreerd partner maar hij heeft me 6,5 jaar geleden ooit beloofd om me echt ten huwelijk te vragen maar ik wacht dus nog steeds….🤷‍♀️

We wonen samen met onze 4 jongens: Roaz is 6,5 jaar, Duuk 5,5 jaar en onze verrassingstweeling Zev en Lux van bijna 4 jaar. En natuurlijk onze stoere kater Dezz die ook regelmatig op insta verschijnt. O ja en laten we onze vis Nemo niet vergeten. We wonen in het super gezellige Druten. 

Werk & free time

Ik werk als begeleidster op een dagbesteding locatie in Druten. Dat is een super leuk lunchcafe waar ze ook vergaderzalen hebben en er zit zelfs een theater en een bibliotheek in. Ik begeleid daar mensen met een beperking op verschillende niveaus.

In mijn vrije tijd ga ik graag naar de bioscoop of lekker uit eten met mijn man, zus of vriendin. Af en toe probeer ik mezelf er toe te zetten om wat te sporten.

Facts:

  • Ik ben al 20 keer begonnen met een dieet maar iedere keer vreet ik de kilo’s er binnen no time weer bij, ik ben een echte emo eter.
  • Soms doe ik in bed net alsof ik slaap zodat mijn man eruit gaat voor de huilende kids🙈
  • Dat ik ondanks dat ik 1 eileider mis nog gewoon 4 kindjes heb mogen krijgen.

Insta

Ik zit denk ik al ruim 9 jaar op insta maar sinds een half jaar ben ik pas echt actief ermee bezig. Het leuke is toch wel om een kijkje nemen bij andere mensen thuis/werk/huishouden. Ideetjes opdoen en soms mee doen aan winacties al win ik nooit iets! haha

Het minder leuke is toch wel dat sommige mensen kunnen erg hard en gemeen zijn in hun reacties. Ik begrijp nooit zo goed waarom? Gelukkig heb ik dat zelf nog nooit gehad.

Wil je nog wat kwijt? 

Ik probeer zo eerlijk mogelijk mijn post te schrijven zeker omdat er op insta en fb altijd het “perfecte”. Plaatje wordt neergezet en dat soms erg onzeker kan maken. Ik vind mama zijn soms gewoon erg zwaar zeker omdat onze mannen ook zo kort op elkaar zitten en de tweeling een verrassing was en nog niet in onze planning stond of ja wanneer zit een tweeling wel in de planning..🤷‍♀️ Ik heb een zware depressie gehad waar ik nu nog steeds iedere dag tegen op moet boksen. 

Voor Roaz heb ik één buitenbaarmoederlijke zwangerschap gehad waardoor ik met spoed ben geopereerd. Een aantal maanden later kwamen we er op mijn 25e achter dat ik beginnende baarmoederhalskanker had. Gelukkig is alles goed gekomen. En op mijn 31 hebben ze mijn baarmoeder verwijderd om deze reden en had ik een enorme verzakking waaraan ik geopereerd ben. Al met al best een pittige tijd achter de rug.

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *