Follow Friday

GRAZIËLLA | @graziellatenveen

Even voorstellen

Hi, ik ben Graziëlla, 29 jaar jong en woon in het fijne Monnickendam. Samen met mijn vriend/verloofde Alex (31) hebben wij een drieling van 2 jaar! Een drie eiige drieling, dus alle drie verschillen. Wel zijn het drie meisjes. Bij ons thuis is het altijd een chaotische en rommelige maar o zo gezellige drukte. Keez en Beer (de hond en de kat) horen ook helemaal bij ons gezin! 

Kan je jouw meiden makkelijk uit elkaar houden?

Lize is de grootste van de drie, ook als eerst geboren met het hoogste geboorte gewicht. Het verschil in lengte is duidelijk te zien, Lize kan je daardoor goed onderscheiden van Jackie want op het eerste oog lijken die twee best wel op elkaar. Mika heeft een totaal ander uiterlijk en een heel ander karakter, ondernemend en onderzoekend. Kwa lengte zit zij overal tussen in, net zoals bij de geboorte. Mika heeft een ondeugend koppie en heeft altijd een klein pluim staartje of alleen een schuifspeldje. Jackie is de kleinste van de drie, geboren met het laagste lichaamsgewicht en nog altijd kun je dat goed zien, jackie lijkt veel op Lize maar ze hebben net een andere tint in hun huidje en jackie draagt vaak een pony. 

In welk opzicht lijken ze op elkaar en in welk opzicht verschillen ze van elkaar?

Hierboven vind je al wat duidelijke antwoorden, maar in karakter zijn ze nog veel verschillender. Lize is net een mama, jackie ondeugend en kan lekker snel mekken en Mika is onderzoekend en de baas van de groep. De meiden hebben alle drie grote blauwe kijker en blonde haartjes. 

Hoe ziet jouw week er op dit moment uit?

Voornamelijk als moeder, gelukkig kan en mag ik ook nog 3 dagen per week werken bij de knipbar. Ik probeer 2 a 3 x per week té sporten maar dat schiet er vaak genoeg bij in. Ook gaat er veel tijd naar mijn Instagram account, gelukkig valt dat goed te combineren met ons gezin dus voor ons een win-win situatie. 

Wat vind je het fijnste moment van de week?

De zaterdag, dan zijn we als enige dag in de week met het hele gezin samen. 

Heb je nog goals in het leven?

  • Ooit weer als docent kapper of trainer werken
  • Een eigen boek zou ik onwijs leuk vinden 
  • Wat echt een doel is, eindelijk weer comfortabel zijn in mijn lichaam. 
  • En niet te vergeten, onze bruiloft!! 

Wat mis je het allermeeste / heb je het allermeeste gemist tijdens de “lockdown”

Fijne momentjes met vriendinnen en familie op het terras/ of in de kroeg.. lekker uiteten dat soort! 

Hoe kijk jij terug op het jaar 2020?

Een bijzonder jaar, ik weet niet zo goed wat ik er nog meer over kan zeggen.. of wil zeggen. Ik hoop op betere tijden in dit jaar! Daar wordt iedereen vrolijker van. 🧡

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *