Follow Friday

MILOU | @milouhofmeester

Hello!

Hoi, ik ben Milou Hofmeester, 32 jaar en getrouwd met Werner Hofmeester van 33 jaar. Wij wonen sinds een jaar weer in mijn geboortestad Dordrecht samen met onze 2 jongens Lennox van 4 jaar en Harlow van bijna 1.  Werner en ik zijn vakantieliefdes. We hebben elkaar in 2010 ontmoet in Gran Canaria. Het was eigenlijk meer een vakantieliefde en na de vakantie hebben we nog even contact gehad en daarna even niet meer. Toch hebben we snel weer contact gezocht en nu zijn we meer dan 10 jaar, 3 huizen en twee kinderen verder 😉 

We zijn vrij snel gaan samenwonen, na een jaar ongeveer, en wij woonde toen in Naaldwijk. Na ongeveer 4 aar zijn we naar Bergschenhoek verhuisd en weer 3 jaar later zijn we naar Dordrecht verhuisd. Hier wonen we nu heerlijk en ik hoop hier ook nog wel even te blijven wonen. 

In 2016 zijn we getrouwd, niet heel groot en romantisch maar meer als regeling omdat ik toen zwanger was van Lennox. Toch was het een hele leuke en gezellige dag en hadden wij het niet anders gewild. Lennox is in 2017 geboren en vrij snel begon het ook al te kriebelen voor een tweede kindje. Helaas is dit niet zo gelopen als we wilde. Ik was zwanger van een tweede kindje nog voordat Lennox 1 was. Helaas is dit na 10 weken uitgelopen in een miskraam en heb ik vrij snel daarna nog 2 miskramen gekregen.

Na heel wat ziekenhuis bezoeken bleek dat ik een ziekte had en dat het echt een wonder is geweest dat Lennox gezond en wel is geboren zonder medicijnen. Het krijgen van Harlow heeft heel wat voeten in de aarde gehad. Veel ziekenhuis bezoeken en medicijnen later was ik zwanger en is Harlow gezond geboren! 

Wij hebben een lekker rustig en burgerlijk leven nu hier on Dordrecht en ik ben op dit moment heel gelukkig met ons leven!

Working mom

Ik werk 24 uur per week op de Erasmus universiteit in Rotterdam als HR/secretarieel medewerkster. Ik zorg ervoor dat studenten allemaal op tijd hun contracten hebben om les te kunnen geven aan mede studenten. Ik ben daar de coördinator van ons team en vind dit erg leuk werk! Ik werk normaal gesproken op dinsdag, woensdag en donderdag. Maar ik verspreid mijn uren zo in de week dat ik altijd thuis ben als de kinderen thuis zijn. Daardoor werk ik wel wat meer, in de avonden, als de kinderen op bed liggen!

Vrije tijd?

In mijn vrije tijd doe ik graag leuke dingen met mijn kinderen en mijn gezin, maar ik ben ook graag creatief bezig en zit ook aan mijn telefoon vast geplakt om, om de 10 minuten Instagram te checken 😉 Mijn creativiteit uit ik op zowel mijn websites (www.shimmer-pie.nl en www.milouhofmeester.nl) als op mijn Instagram (www.instagram.com/milouhofmeester)

Op mijn blog schrijf ik artikelen over dingen die mij inspireren, de leuke activiteiten die ik met mijn kinderen doe en lekkere recepten, een echt mommy/lifestyle blog! Op mijn webshop staan veel printables die mensen zelf kunnen uitprinten om thuis ook creatieve dingen mee te doen!

Facts

  • Ik ben echt een structuur liefhebber en heb alles het liefst zo opgeruimd en gestructureerd mogelijk! Het liefst plan ik alles in en doe ik alles met militaire precisie! 
  • Ik ben een super irrationele angst voor Vlinders! Geen idee waar dat vandaan komt maar een vlindertuin in een dierentuin vind ik dan ook echt helemaal niks. 
  • Ik eet nooit mijn bord leeg en drink nooit mijn drinken op. Ik laat altijd het laatste beetje staan. Dit schijnt in de familie te zitten haha. Mijn broertje doet dit ook en ook Lennox doet dit nu! 

Instagram

Ik heb even al mijn foto’s door gescrold en zag dat ik op 4 april 2012 mijn eerste foto heb geplaatst! Ik kan volgend jaar al mijn 10 jarig jubileum vieren! Mijn eerste story plaatste ik op 8 december 2017 en vanaf eind juli 2020 ben ik elke dag vlogs op Instagram aan het plaatsten!

Het allerleukste vind ik de interactie! Hoe meer volgers je hebt hoe meer reacties je krijgt en ik vind het zo leuk om nieuwe mensen te leren kennen en met hun gesprekken aan te gaan! Soms kost het wel heel veel tijd en voelt het als een verplichting dat vind ik jammer, en dan neem ik even een dagje ‘pauze’ 

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *