Follow Friday

KELLY | @k.vergauwen

Even voorstellen

Hi ik ben Kelly, mama van twee dochtertjes. Ik woon in Zeeland, in een klein vestigingsstadje Hulst. Ik ben drie weken geleden bevallen van ons tweede dochtertje Félipa en onze andere little monkey Valentina is 2 jaar en 2 maanden nu. Heftig, ik was even vergeten hoe zwaar het was om ‘s snachts weer zoveel op te staan. Zeker als je lichaam wilt herstellen en gewoon 24/7 wilt slapen. Maar elke dag voel ik me weer terug mens. 

Werk & free time

Ik werk fulltime als filiaal manager bij Ici Paris xl in Gent. België ligt namelijk op 3 minuten verwijderd van Hulst dus dan is de keuze al snel gemaakt om eerder in België te gaan werken dan Nederland.

Wat doe ik graag in mijn vrije tijd? Naast veel pampers verversen en flesjes geven, ben ik tijdens de vorige lockdown met een cursus fotografie begonnen. en aangezien je niet veel kan doen tijdens Corona focus ik me vooral daarop.

Feitjes

  • ik koop alleen zwarte en witte sokken omdat ik er zoveel kwijt raak (volgens mij verdwijnen die echt in het wasmachine) dan kan ik ze allemaal mixen. Ik haat het namelijk om twee verschillende kleuren sokken aan te doen dus dan maar saai zwart. 
  • vroeger wilde ik altijd in de stad wonen. Nu woon ik in klein vestigingstadje/dorp waar iedereen elkaar kent en droom ik van een huis met een grote tuin en veel dieren. Gek dat een mens zo kan veranderen of heb in dat kleine boerinnetje altijd weten te verstoppen?!
  • ik kan zeer slecht tegen vieze geuren. Ik denk dat mijn neus zo getraind is door mijn werk waardoor ik heel snel iets ruik en zeer snel met kokhalzen. Zo kon ik de eerste pamper van Valentina niet verschonen zonder parfum in de lucht te spuiten en te kokhalzen. 1000 pampers verder gaat dit me nu gelukkig nu wel beter af.

Instagram

Ik ben sinds 3 jaar echt actief op instagram. Het leuke eraan vind ik dat je geïnspireerd wordt door andere mensen. Mooi foto’s, goede verhalen en meningen. Mensen die je leert kennen door instagram, die je anders nooit had ontmoet.  Maar ook dat je verschillende meningen hoort en daar over na kunt denken. Zo leer ik van andere moeders, andere manieren van opvoeden. 

Het nadeel is dat het verslavend is en je het idee hebt dat je constant content moet maken. Dit geeft veel druk.

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *