Follow Friday

Priscilla | @creato_da_pris

Hoi daar!

Ik ben Priscilla Spruijt 29 jaar en alweer 11 jaar getrouwd met Peter Spruijt. Samen hebben we vijf kids, 4 jongens en 1 meisje. De oudste is Joshua 9 jaar, dan Joel 8 jaar, Silas is 6 jaar, Raphael 3 (bijna 4) jaar en Felice 1 jaar. We wonen in een hoekhuis in Barendrecht, net onder Rotterdam in een van de oudste straatjes. Echt op en top dorps, je kan nog in je badjas naar de buuf om suiker te halen zeg maar! 😂🤩 Ons huis voldoet niet meer aan zeven bewoners en dus we zijn volop bezig met het uitwerken van verbouwplannen. Super leuk en frustrerend tegelijk omdat al het papierwerk zo langzaam gaat.. maar hopelijk kunnen we binnenkort dan echt beginnen. Verder ben ik christen en probeer ik steeds vaker gezondere keuzes te maken qua voeding. Meer biologische producten en minder geraffineerde suiker.

Werk

Ik werk vanuit huis voor mijn webshop van creato da Pris. Ik maak macramé wandhangers van duurzaam gerecycled katoen. Ik geef workshops en verkoop diy pakketten. Super fijne afwisseling naast het zorgen voor onze vijf kids.

Vrije tijd?

Ik heb echt duizend en één hobby’s, als het maar creatief gerelateerd is. 😉 Ik ben echt zo’n type die alles wil kunnen. Klussen in en om het huis, maar ook haken, breien, naaien. Bakken en koken is niet per se m’n aller grootste hobby maar ik hou wel van lekker eten en daarvoor zal je toch echt eerst in de keuken moeten staan. 😆😂

Feitjes

  • Peter is m’n jeugdliefde! We waren 13 en 16 toen we verkering kregen en op m’n 18 zijn we getrouwd 😃 ik zou het zo weer doen!
  • naast de kids hebben we ook wat huisdieren verzameld in de afgelopen tijd. Twee konijnen buiten, onze hond en twee poezen leven voornamelijk binnen.
  • ik voelde mezelf altijd op en top een jongens moeder en was daar echt heel tevreden mee! Toen ik zwanger was van Felice gingen we er blindelings vanuit dat het weer een jongen zou zijn. Toen ze geboren werd was de verassing echt enorm groot, een meisje!! Echt, je staat zo gek te kijken als het opeens een meisje blijkt te zijn en nog heb ik weleens zo’n dag dat je denkt hè.. ik sta opeens allemaal roze en gebloemde rompertjes te vouwen 😂 hoe dan! Maar onze meid doet niet onder voor haar broers dus die gaat zich best redden 🙌🏼
  • mensen in de buurt denken wel eens dat ik een gastouder ben 😂 er zijn echt altijd kinderen bij ons. Dus de tuin staat dan vol fietsen en steppen maar dat zijn gewoon onze eigen kinderen die een of twee vriendjes meenemen. Tja dan heb je al snel een huis vol 🥳  

Instagram

Ik ben nu ongeveer 1,5 jaar actief op Instagram, dus helemaal nog niet zo gek lang! Het allerleukste vind ik het contact met allemaal leuke volgers via de DM. Er ontstaan soms hele grappige of fijne gesprekken door herkenning.

Ik heb nog niet echt negatieve ervaringen opgedaan wat ik wel eens lastig vindt is om tussen alle superleuke profielen zichtbaar te zijn. Super fijn dat jullie met perf not so perf verschillende profielen de kans geven zichzelf voor te stellen aan jullie publiek! 

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *