Follow Friday

JENNY | @jenn_1986

Even voorstellen

Hai ik ben Jenny, 35 jaar en ik woon in venlo. Ik ben getrouwd met Jos, en samen hebben wij 3 kinderen. De oudste is 10, en de jongste zijn 7. Het was een compelte shock om van 1 naar 3 te gaan..

Werk

Ik heb de leukste baan ever! Ik ben assistent vestiging manager bij een filiaal van Monkeytown.. helaas ben ik dankzij Corrie nu meer betaalde eeltkweker dan wat anders. Op contract werk ik 28uur. Vaak is dat in de winter veel meer, en in de zomer veeeel minder. Toch krijg ik er altijd 28 betaald. 

Vrije tijd

Ik ben een sociaal mens! Ik hou van gezelligheid. Ik doe graag spontaan een koffietje met mensen om mij heen. Of een rood wijntje.

Feitjes

  • Ik had de waterpokken op mijn trouwdag
  • Alle kinderziektes kreeg ik zelf na de komst van de twins
  • Ik weet meer van auto’s en motors af dan mijn man.

Instagram

Ik ben nu zo’n 1.5 jaar actief op Instagram denk ik ongeveer. Het leuke vind ik het sociale aspect. De gezelligheid, het is gewoon leuk!

Did you know?

Ik hou van hard werken en socialisen, ik kan echt helemaal niet tegen onrecht!. Vreselijk gewoon.. Humor is belangrijk, en je zal mij dan niet snel in een negatieve spiraal zien. Ik ben recht voor z’n raap, een open boek, en iedereen is welkom. Je mag me altijd alles vragen! Met liefde.. kus!

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *