Follow Friday

BARBARA | @barbara_amber_indy

Even voorstellen

Ik ben Barbara, 34 jaar (zou je niet zeggen hè 😉), getrouwd met Robert en moeder van Amber (6) en Indy (4). We wonen in Breda.

Foto: @samenfijnn_

Werk

Ik ben mijn carrière ooit begonnen als logopedist, maar besloot op mijn 30e dat mijn toekomst hier niet meer lag. Sindsdien werk ik 32 uur per week met veel plezier als Recruiter.

Het werken als Recruiter vind ik leuk, maar mijn grote passie is het schrijven en tekenen van prentenboeken voor kinderen. Ik heb al een keer een boek in het Nederlands en Engels uitgebracht over stoppen met duimen (Het dekselse geduim van Demi). Dat is via een uitgever gegaan en een groot succes geweest (en nog steeds eigenlijk). Dat smaakte naar meer! Dus toen mijn jongste dochtertje al heel jong gek bleek op dino’s, maar ik bijna nergens een echt leuk prentenboekje voor die jonge leeftijd kon vinden, heb ik hem gewoon maar zelf gemaakt!

Deze heb ik naar uitgevers gestuurd, maar helaas zonder succes. Maar omdat ik zelf zo overtuigd ben van mijn boekje, heb ik hem in eigen beheer uitgegeven en is hij via mijn eigen website te bestellen (www.barbarabechtold.nl). Ik hoor van alle kanten dat het een ontzettend succes is bij de kinderen. Het tweede deel is dan ook al in de maak. Ooit hoop ik hier volledig mijn brood mee te kunnen verdienen.

Vrije tijd

Mijn vrije tijd besteed ik voornamelijk aan uitstapjes maken, op vakantie gaan, leuke dingen doen met vriendinnen en kleren kopen voor mijn kinderen. Ja, ik ben shopverslaafd. Het grootste deel van mijn vermogen hangt in de kasten van mijn kinderen. Het is vreselijk.

Op vakantie gaan we het liefst naar een warm oord (dit jaar staat Mallorca weer op de planning, duimen dat het door kan gaan), maar daarnaast gaan wij heel graag naar pretparken. We sparen en plannen dan ook al een paar jaar onze reis naar Orlando in Amerika. Om daar onder andere Disney World te bezoeken. Robert en ik zijn er al een keer geweest, maar nu willen we onze meiden graag meenemen. De reis staat gepland voor mei 2022.

Foto: @samenfijnn_

Instagram

De overige vrije tijd gaat op aan Instagram. Ik hou van mooie foto’s maken, maar nog meer van gekke filmpjes maken. Iets wat mijn dochters, en dan met name de jongste, ook heel leuk vinden. Mijn feed staat er vol mee 😉.
Ik zit inmiddels al een jaar of 4 op Instagram, maar sinds een jaar of 2/3 heel actief. Het leukste zijn toch wel alle vriendschappen en contacten die ik eraan over heb gehouden. Plus natuurlijk alle leuke uitjes, events en samenwerkingen. Maar alles heeft zijn keerzijde. Instagram kan ook voor veel onzekerheid zorgen. Waarom krijgt deze post ineens zo weinig likes? Zijn mensen me zat? Wat doe ik verkeerd? Zijn vragen die soms door mijn hoofd heen gaan als een post minder presteert. Daar probeer ik steeds meer schijt aan te hebben. Lukt niet altijd. 

Over 10 jaar

Als je me zou vragen waar ik over 10 jaar hoop te staan dan is dat als eigen baas. Met mijn eigen serie boeken die ik in eigen beheer uitgeef. Ook een merchandise lijn erbij en eventueel een televisieserie (als ik dan toch mag dromen) maken deel uit van die droom. 

Feitjes

  • Ik ben al sinds mijn 11e vegetariër en heb het vlees nooit gemist. Alleen bitterballen. Maar die hebben ze tegenwoordig ook vegetarisch.
  • Ik lach altijd heel hard om mijn eigen grappen. Best gênant. But i don’t care. 
  • Ik ben gek op achtbanen, hoe hoger en harder, hoe beter. Ik ben dan ook erg blij dat mijn oudste dochter dit over lijkt te nemen. Kunnen we mooi overal samen in. 

Super leuk dat je de moeite hebt genomen om dit helemaal te lezen, ik hoop je snel een keer te ‘ontmoeten’ via instagram!

Liefs, Barbara

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *