Follow Friday

PAULINE | @plien

Even voorstellen

Ik ben Pauline van Leeuwen, 33 jaar en ik woon in Zoetermeer. Ik ben getrouwd in 2015, inmiddels dus 6 jaar, met René. Ik heb hem leren kennen als skileraar bij Snowworld en sinds 12 jaar zijn we samen. In 2018 kregen we onze dochter Lymée en in 2020 kwam daar in mei ook dochter Luna bij. Ik kom uit een heel hecht gezin met 4 kinderen: ik heb 2 broertjes en 1 zusje. 

Werk & vrije tijd

Ik werk 4 dagen in de week bij Koffietijd als productieleider. Op dit programma zit een heel fijn, groot team waar ik trots deel van uitmaak. 

In mijn vrije tijd doe ik veel leuke uitjes met het gezin en andere gezinnen met kinderen. Zo gaan we bijvoorbeeld naar Beekse Bergen, de speeltuin om de hoek, of lekker naar het bos of het strand. Zodra de kids op bed liggen, ga ik graag (uit)eten met mijn man of met vriendinnen. Uiteraard is dit verre van elke avond het geval, meestal liggen we om half 10 op bed, haha!

Feitjes

  • Altijd heel hard geroepen dat ik ook 4 kinderen wil, totdat ik er nu achterkom dat dat harder werken is dan ik dacht.
  • Mijn familie zijn mijn beste vrienden. 
  • Ik heb een guilty pleasure: reallife programma’s.
  • Ooit wil ik samen met mijn man en kids op een boerderij wonen met alles erop en eraan. 

Waar hoop je te staan over 5/ 10 en 25 jaar? 

Ik kan eerlijk zeggen dat ik van elke dag geniet en nooit zo ver vooruit kijk. Hopelijk ben ik hartstikke gelukkig en zijn de mensen om mij heen dat ook. Ooit hoop ik wel mijn eigen bedrijf te hebben.

Doelen

Ik hoop dus ooit een eigen bedrijf te hebben. Sterker nog, ik brainstorm er ook over met vriendinnen, maar er is nog niets concreet.

Instagram

In 2012 plaatste ik mijn eerste foto op Instagram, maar echt actief was ik niet ;)! Het leukste aan Instagram is dat wanneer ik het even allemaal niet weet met een peuter die Snachts steeds haar bed uitkomt en om 5.15 uur écht naar beneden wil, dat mijn volgers dan de beste tips hebben. En, wanneer het dan alsnog niet lekker gaat, we dit gevoel met elkaar kunnen delen. Uiteraard deel ik stiekem nog vaker de hele leuke momenten. Minder leuk vind ik dat kwetsbare jonge meiden onzeker zouden kunnen worden van Instagram en dat zou ik ZO zonde vinden. 

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *