Follow Friday

MARLEEN | @a.little.girl.named.bo

Hey daar!

Mijn naam is Marleen, #forever29 maar stiekem al 32. Ik ben ruim 10 jaar samen met mijn vriend Okke en sinds 4 jaar zijn wij de super trotse ouder van Bo. Wij wonen sinds 2015 in Wateringse veld, wat officieel bij Den Haag hoort, maar daar denken de hardcore Hagenezen wellicht anders over, haha. Ook hebben wij een mini bull terriër genaamd Chef. Dat is zo’n enge knuffelkont met zo’n grote neus 😉Hij is 2 weken jonger dan Bo is, dus zij groeien samen op en spannen heel veel samen (tegen ons).

Marleen

Ik ben zelf heel chaotisch, wil altijd teveel en gek op slechte woordgrappen, gezelligheid en eten. Dat laatste is ook gek op mij, want het blijft altijd maar plakken 😉 Ik heb regelmatig de slappe lach, ben crazy about Marvel, Disney en Pixar films en kan heel chagrijnig worden als ik honger heb. Ik heb 2 broers, 1 halfbroer en een halfbroertje, 1 stiefzus en een stiefbroer. Mijn vader overleed toen ik 15 was en ik mis hem nog elke dag ❤️ Ik beschik over een goede dosis zelfspot, maar waardeer het niet als mensen een verkeerde opmerking plaatsen. 

Okke

Okke, Ko ofwel Handige Harry is 16 juli 37 geworden en al ruim 10 jaar niet meer uit mijn leven weg te denken. Hij was niet bepaald ‘mijn type’, maar ik werd wel voor het allereerst écht verliefd. Okke werkt 5 dagen in de week, kookt vaker dan ik zolang hij maar niet langer in de keuken hoeft te staan dan hij aan tafel zit. Hij is mega rustig en heeft serieus nog nooit ruzie gemaakt in zijn leven (hoe dan?!) trust me, I tried. Hij is super handig en maakt heel veel zelf. Al is het meestal sneller om het door iemand anders te laten doen, we zijn altijd trots op hem 😛 Enige minpuntje; hij wil niet trouwen.. 🤨

Bo Sophie

Bo Sophie, (de namen die wij haar gaven nadat ze al 5 uur oud was) 4 jaar en ons lieve monstertje waar wij zo dankbaar voor zijn. Ze is vrijwel altijd vrolijk, een echte allemansvriend, heeft een mond die nooit stilstaat (van wie zou ze dat hebben?) en is het liefste altijd bezig. Bo is mega enthousiast en houdt van dansen, springen op haar trampoline, tekenen en lekker gek doen. Ze is een echte knuffelkont en heel sociaal. Ook wilt ze het altijd anderen naar hun zin maken. Ze is al ruim 3 jaar brandrep voor geweldige shops waar wij super dankbaar voor zijn. Het allerliefste wordt ze grote zus, maar dat is ons tot nu toe nog niet gegund.

Eind oktober begin november had ik een miskraam waar ik soms nog behoorlijk door van slag ben. Er zijn ook zoveel aankondigingen, dat het soms wat pijnlijk is. Zwanger worden gaat helaas niet bij iedereen even makkelijk. Het duurde bij Bo immers 2 jaar en de positieve test voor de miskraam heeft ook 14 maanden geduurd. Ik merkte hoeveel dames er in hetzelfde schuitje zitten nadat ik het bekend had gemaakt. Ik hoop door er meer over te praten, dat er meer acceptatie zal zijn. Dat het niet iets is waar dames zich voor zullen schamen, want niemand zou dit verdriet alleen mogen doorstaan. Voorlopig nog geen trajecten voor ons, maar wie weet als het echt te lang duurt.

Werk en vrije tijd

Zoals ik al zei, ik ben gek op eten. In 2012 heb ik mijn koksdiploma behaald, maar daar doe ik op het moment precies niks meer mee. Wel werk ik 3 dagen (27 uur) in de week bij een traiteur, waar ik dus heel veel eten verkoop en regelmatig mag/moet proeven :). 

In mijn vrije tijd ben ik heel graag  creatief bezig. Ik ben het allergelukkigst met mijn camera in mijn hand en ik word ook mega blij van sneakers verven, wat ik sinds kort ook voor andere mensen doe. We kijken ook graag films en series en met Bo gaan we heel veel naar buiten. We knutselen lekker veel en via Pinterest doe ik heel veel inspiratie op.

Facts

  • ik praat heel veel. Als ik het gezellig vind, als ik het ongemakkelijk vind. Als ik nerveus ben of heel blij. Maar vind het wel méga irritant als iemand door een film heen praat.
  • ik ben altijd super enthousiast over iets nieuws, maar 3 minuten later kan dat alweer over zijn.
  • ik wilde vroeger dierenarts worden, maar heb een mega fobie voor kruip en kriebelbeestjes.
OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Waar hoop je over 5, 10 en 25 jaar te zijn?

5 jaar: Dan hoop ik vol zelfvertrouwen in het leven te staan, zonder de overtollige kilo’s. Een goed gevulde (en georganiseerde) agenda om mooie herinneringen te creëren.

10 jaar: Dan hoop ik dat wij om kunnen gaan met een heuse puber haha!

25 jaar: Ben ik dan al met pensioen? Ik hoop het 😛 maar helaas. Met een beetje geluk, mag ik mijzelf dan oma noemen (als het kind het wilt en gelukkig is uiteraard), heb ik een kast vol foto albums met die mooie herinneringen en kom ik tijd te kort om mijn tuin te onderhouden.

Heb je nog doelen?

Ik hoop oprecht dat wij een gezond broertje of zusje voor Bo mogen verwelkomen, maar if not, we zijn al mega dankbaar voor Bo. Ik hoop ooit een eigen onderneming te hebben, maar ik vind teveel leuk dus dat moet ik eerst nog even op een rijtje zetten. Verder droom ik van een heerlijke boerderij, met (baby)geitjes, mini varkentjes, hele roedel honden en een paard.  

Instagram

Mijn ‘privé’ account is geboren in 2012, dit account vol met Bo heb ik aangemaakt op 28 november 2017, mijn fotografie pagina heb ik pas sinds 13 januari dit jaar.

Ik kan wel zeggen dat ik verslaafd ben aan Instagram. Ik vind het heerlijk om door de feed te scrollen, inspiratie op te doen qua kinderkleding, knutselen, dagjes weg, fotografie enz. Ook heb ik een aantal vriendinnen leren kennen via the gram en heb veel mooie gesprekken gevoerd met mensen die ik nog nooit heb gezien. Ik deel heel veel, maar niet alles. Iets met privacy en een kind van nog maar 4 😉

Het mindere vind ik de wijzende vinger, het ‘verkeerd begrijpen’ (iets anders lezen dan bedoeld) en het feit dat mensen denken dat ze altijd maar hun goedbedoelde adviezen moeten geven, waar overigens helemaal niet om gevraagd is. Ik hou ook niet van een negatieve vibe, dus kan er héél slecht tegen als mensen bijvoorbeeld een ander de grond in proberen te boren of  achter andermans rug om lelijk doen. 

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *