Follow Friday

MANDY | @momwifeandtired

Hallo allemaal! 

Ik ben Mandy, dertiger en geboren en getogen in Alphen aan den Rijn. Ik ben getrouwd met mijn Tinder date (ja echt!), Joey en samen hebben wij twee prachtige kinderen, Nova Joy (3) en Bodi Ray (1).

Ik werk al jarenlang in de gezondheidszorg, momenteel werk ik 32 uur als psychiatrisch verpleegkundige op de volwassenenkliniek. Daarnaast werk ik 10 uur in de week als content creator bij Babystyling. Dat is zo gekomen nadat er sinds de geboorte van onze dochter een passie voor fotograferen is ontstaan. Ik merkte als mama van een opgroeiend meisje hoe snel de tijd verstrijkt. Daardoor besefte ik hoe belangrijk foto’s zijn, omdat dat een van de weinige manieren zijn om terug te blikken op onze kostbare momenten. Sindsdien ben ik steeds meer gaan uitproberen met fotografie en breid ik langzamerhand mijn ervaringen uit van productfotografie, zwangerschapsfotografie tot foto’s van het hele gezin.

In mijn vrije tijd ben ik dan ook vaak bezig met het vastleggen van momenten. Daarnaast ben ik veel samen met mijn gezin en doen we, wanneer het kan, graag leuke en vooral onvergetelijke dingen!

Feitjes

  • Ik was in mijn jeugd nogal rebels en vaak impulsief, zo kon mijn vader me regelmatig uit de nesten helpen.
  • Ik ben een zenuwlijer en nagelbijter, altijd al geweest. Daarnaast ben ik in het verleden gediagnosticeerd met OCD. Dus ik ben bang dat ik daar niet meer van af zal komen, hoewel ik sinds de kinderen wel zelfverzekerder en steviger in mijn schoen sta dan voorheen.
  • Ik ging graag naar festivals en stampte daar letterlijk de grond onder mijn voeten vandaan. Dan kunnen jullie gelijk raden van wat voor soort muziek ik houd.

Over 5, 10 en 25 jaar?

Over 5 / 10 jaar hoop ik nog steeds positief in het leven te staan, gezond en wel, en zo ook mijn kinderen. Ik ben een vechter als het om hun gaat en daarom zet ik me 100% in voor hun toekomst. Jullie mogen best weten dat ik me bezig houd met oa het Moederhart initiatief. Over hoe dat zo is gekomen zal ik vandaag niets delen, maar jullie mogen er altijd persoonlijk naar vragen! Over 25 jaar hoop ik dat mijn kinderen prachtige jaren achter de rug hebben, van het leven hebben kunnen genieten zoals het hoort, dat ze gelukkig zijn en ik misschien wel oma ben. Ja oma. Ik wilde zelf altijd jong moeder worden, waarschijnlijk omdat ook ik ben opgegroeid met jonge ouders en dus ook grootouders. Genieten vond ik dat.

Doelen

Doelen in het leven is ook weer zo’n lastige. Per dag kijk ik het leven tegemoet, en natuurlijk heb ik ideeën over wat ik graag in mijn toekomst behaald zie. Ik zou heel graag nog steeds bezig zijn met fotografie en daar mijn inkomen op kunnen baseren. Ik ben alleen niet zo’n doener, meer een dromer. Dromen maakt mijn leven mooier 😉 Verder is het een absoluut doel om mijn kinderen zo vrij en zelfstandig mogelijk groot te brengen, al houd ik ze heel graag voor altijd in mijn buurt.

Instagram

Op Instagram ben ik al heeeeel lang, maar echt actief pas een aantal jaar. Bezig zijn met mijn feed etc. begon pas toen ik aan samenwerkingen deed. De eerste samenwerking die ik had was met Babystyling, Nova mocht als hun modelletje op de foto. Daarna begon ik zelf met content maken en zo is dat een uit de handgelopen hobby geworden. Ik vind het ontzettend leuk om nieuwe mensen te leren kennen, vaak zijn dat andere moeders, de doelgroep waarin ik me een beetje bevind. Je leert zoveel van elkaar en het is zo leuk om elkaars kinderen zien op te groeien!

Minder leuk vind ik de druk die erachter zit. Je moet toch wel heel actief zijn om het allemaal een beetje bij te kunnen benen, het algoritme etc. Soms kan ik me dan ook oprecht afvragen waar ik eigenlijk mee bezig ben, want de kinderen zien dus met regelmaat een mama met telefoon in haar handen. Daarnaast merk ik soms dat het best competitief kan zijn, wat ik doodzonde vind. De blaming, shaming en ga zo maar door. Gelukkig heb ik daar zelf (nog) niet veel mee te maken gehad.

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *