Follow Friday

Esther | @dezusjesvan

Even voorstellen!

Ik ben Esther en ben 24 jaar oud. Op mijn twintigste werd ik alleenstaande moeder van Edinn. Toen zij 3 maandjes oud was, leerde ik mijn vriend kennen (Vincent, 28) en kregen wij er nog een dochter bij. Samen wonen we in Nieuwegein. Edinn is inmiddels bijjjna 4 jaar (4 oktober) en Lizzy is net 2.

Werk & vrije tijd.

Ik werk in de winkel van Vincent, een kaas- en delicatessenwinkel. Hier doe ik alles achter de schermen. Daarnaast heb ik mijn eigen bedrijf als weddingplanner. Hier ben ik net mee begonnen, maar ik heb voor volgend jaar al twee bruiloften staan waardoor ik lekker op mijn gemakje het vak écht leer kennen! In mijn vrije tijd werk ik aan mijn aanstaande kinderboek (nieuwtje!!), doe ik leuke dingen met mijn gezin en spreek ik met vriendinnen af.

3 feitjes van mijzelf zijn;
– Ik ben de grootste stef stuntpiloot, zo brak ik bijvoorbeeld mijn arm 8 keer en zit ik onder de blauwe plekken door deurkrukken of bedrandjes. 
– Ik ben mega chaotisch, behalve in de dingen die ik écht interessant vind (en mijn sleutels behoren NIET tot die categorie).
– Thuis doen we heel vaak challenges (Vincent en ik). Hierin falen we 9/10 keer en ik film alles. 

Esther
Photo by: @jenniferugbahphotography

In de toekomst!

Over 5 jaar hoop ik dat Vin zijn zaak is uitgebreid, ik mijn zaak helemaal opgestart heb en mijn boek veelvuldig wordt verkocht!
Over 10 jaar hoop ik dat er nog een derde musketier bij komt, we lang en breed zijn verhuist en er wel een keer een ring om mijn vinger zit (inclusief een mega bruiloft, dat begrijp je!).
Over 25 jaar hoop ik gewoon nog gezond te zijn, alle leden van ons gezin. Ik hoop veel mooie herinneringen te mogen maken, in welke vorm dan ook. Mijn doel in het leven is om te doen waar ik gelukkig van word. Om andere mensen te helpen die het hard nodig hebben en om gezond te blijven!

Insta-weetjes.

Ik zit nu ongeveer 2,5 jaar actief op Instagram. Het leukste hieraan vind ik de contacten die je kan leggen. De herkenbaarheid die je ontvangt als je weer een een story post met een ondergespuugd shirt of je ongekamde haren voor 5 dagen op een rij. Minder leuk vind ik de ongevraagde adviezen. Ik weet heel goed wat ik doe, waar ik sta en waarom ik iets doe. Ik vind het heel fijn om via Instagram mijn dagelijkse struggles te delen. Hierin zitten ook mijn sessies aan de psychiater, het loslaten van Edinn als ze naar haar vader gaat en het leven met twee peuterpubers. (Oke, niet helemaal officieel, maar zo gedragen ze zich wel😂).


Liefs, Esther

photo by: @jenniferugbahphotography

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *