Follow Friday

DEBBIE | @debbiealoserij

Even voorstellen

Mijn naam is Debbie aloserij, 41 jaar oud, woonachtig in Noord-Holland. Ruim 12 jaar samen met Rolf en daarvan bijna 8 jaar getrouwd. We hebben 3 kids; Roël van 10 en onze tweeling Aliza en Yael van net 4 jaar.

Roël zit in groep 7. Een lieverd is het, met een gebruiksaanwijzing. Hij heeft behoorlijke adhd wat vooral voor hem maar ook voor ons als gezin een uitdaging kan zijn. Aliza en Yael zijn sinds de zomervakantie voorbij is naar school wat vooral voor Aliza af en toe nog een beetje lastig is. Vooral het afscheid nemen. 

Foto: @joycevanwijngaardenfotografie

Werk & vrije tijd

Ik werk 3 dagen in de week bij een uitzendorganisatie In mijn vrije tijd ga ik graag op pad met mijn gezin, etentjes, lunches met vriendinnen. 

Feitjes

  • Eten is mijn grote hobby en tegelijkertijd mijn vijand. 
  • Hoe dol ik ook ben op mijn kids, hoe blij ik soms ben wanneer ze op bed liggen allemaal. 
  • Ik besteed veel te veel tijd online maar dat ga ik natuurlijk nooit toegeven aan mijn man. 😉
Foto: @joycevanwijngaardenfotografie

Toekomst

Over 5 jaar hoop ik dat we allemaal in wat rustiger vaarwater zitten in ons gezin. Dat Roël wat meer rust heeft, dat de meisjes niet meer zo veel huilen. Verder hoop ik op de “standaard” dingen die uiteraard helemaal niet zo standaard zijn. Dat we gezond blijven, gelukkig met elkaar blijven en nog steeds veel lol hebben met elkaar! 

Instagram

Ik ben sinds 3 jaar echt actief op Instagram omdat ik het een interessant wereldje vind. Het leuke eraan vind ik dat het al heel wat online contacten heeft opgeleverd. Minder leuk is dat ik paar weken geleden voor het eerst een minder leuke reactie kreeg. Daar schrok ik wel even van.

Foto: @joycevanwijngaardenfotografie

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *