Follow Friday

Yanne | @mamadoetmaar

Even voorstellen!

Vandaag mag je de hele dag mee kijken met mij en mijn gezin. 

Ik ben Yanne, en sinds vandaag 30 jaar oud!!! Ik woon samen met mijn man Mike, zoon Sebas (4) en dochter Madee (2) in die mooie stad achter de duinen. En ben ik inmiddels 22 weken (al lijkt wel 30 weken) zwanger van ons derde kindje! 

Werken en vrije tijd!

Ik heb een aantal jaar als kraamverzorgster gewerkt. Maar werk nu alweer 4 jaar in het speciaal (basis) onderwijs. Cluster 4 om precies te zijn, kinderen met allerlei verschillende soorten gedragsproblemen door allerlei verschillende oorzaken. Super leuke uitdagende baan dus, vind ik in ieder geval. 

Daarnaast wil ik, ooit, als de kinderen wat groter zijn nog een studie gaan doen. Wat weet ik nog niet precies, ik vind heel veel leuk namelijk. En één studie tegelijk is wel genoeg. Gelukkig heb ik nog even de tijd om hier over na te denken. 

In mijn vrije tijd ben ik vooral bezig met mijn gezin, familie en vrienden. Wij gaan graag op pad, uit eten en ik hou van spelletjes doen. 

“Ouderschap is namelijk niet alleen maar die roze wolk…”

Ik ben nog niet zo lang actief op Instagram, en ben dit ook nog rustig aan het opbouwen. @mamadoetmaar is ontstaan omdat ik zag dat er op Instagram ook wel een hoop moeders zijn die wat perfect overkomen. Of ze dat ook echt zijn weet niemand. En zo ja, petje af, een hoop respect en lof… Maar mij lukt dat niet. Ik ben elke ochtend vooral opgelucht als iedereen met maar twee vlekken op een schoon T-shirt al aangekleed en gevoederd met gevulde tasjes op tijd op school/opvang/werk is aangekomen. En dat is dus ook precies wat ik meer wil zien en dus ook laten zien op Instagram. Een eerlijk en “echt” beeld van hoe het er in een doorsnee gezin aan toe gaat. De leuke dingen, maar ook de minder de leuke dingen. Ouderschap is namelijk niet alleen maar die roze wolk…

Daarom leek mij deze take-over een goed begin! 

In de toekomst hoop ik mijn volgers een leuk kijkje in ons gezinsleven te geven. Waar zij wellicht zelfs herkenning bij zullen hebben. En dat het liefst met een beetje humor want we moeten het allemaal ook niet te serieus nemen hoor jongens! 

Yanne’s facts!

-Ik kan in één avond een boek uitlezen. 
-Als ik niet zwanger ben drink ik heul graag wijn, en likeurtjes!
-Mijn zwangerschappen verlopen allemaal verre van soepel.
-Mijn bevallingen waren ook geen rozengeur en maneschijn…
-Ik vroeger ballet danste (toen ik mezelf nog in zo een pakje kreeg)…
-Ik hou van een schoon huis en een strakke planning, maar dit bijna nooit lukt en het hier vooral druk en chaotisch is.
-Na een jaar  ons huis nog steeds niet zoals wij willen. 
-Ik soms hele zwarte humor kan hebben.

Yanne

Denk je nou na deze blog en mijn take-over, wauw wat een leuke idioten. Blijf ons dan vooral gezellig volgen op @mamadoetmaar, binnenkort komt ook mijn website online en zal ik daar meer over ons leven vertellen! 

Liefs,

Yanne

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *