Follow Friday

YANNAI | @yannaifaye

Even voorstellen!

Ik ben Yannai (30) en mama van een dochter, Noé van 5 & een zoon, Loa van nog maar 6 maanden. Nu al ruim 2 jaar samen met mijn grote liefde Romario (31) en het grappige is dat wij elkaar echt letterlijk tegen het lijf aan zijn gelopen. En alles wat we ooit hebben gemanifesteerd in een partner hebben wij bij elkaar gevonden! Loa zijn naam is dan ook de afkorting van de Law Of Attraction, hoe toevallig?! & samen wonen wij in het zogeheten Amsterdam van het oosten, het dorpje Elst (gld). 

Werk & vrije tijd

Ik heb zo’n 8 jaar een wimper- en wenkbrauwsalon gehad, en zo ken ik Anne & Astrid ook! Maar sinds de start van de allereerste lockdown besloot ik om de deuren voorgoed dicht te houden.. Dit omdat er met 5 man personeel in dienst natuurlijk altijd ups & downs zijn. Maar waar ik 10 stappen vooruit wilde doen werd ik er keer op keer 20 weer teruggetrokken en wist ik niet meer zo goed wat mijn doelen met het bedrijf waren, mijn passie verdween eigenlijk. 
Op dit moment geef ik alleen nog trainingen in Lash- en Browlifting, de normale allround brow training en ga ik aankomende maand ook weer deels mijn PMU skills herpakken! Daarnaast is mijn focus ook op de groei van mijn social media kanalen en vloggen we ons leven! Want content creëren vind ik helemaal leuk. Ik ben zo’n manusje-van-alles! 

Vrije tijd heb ik tegenwoordig veel, maar ook weer niet.. ik mag dan wel een stay-at-home mommy zijn maar ik maak me graag druk, met het liefst, veel projecten. Van DIY projecten naar 2 nieuwe bedrijven opzetten, dit staat nog in de kinderschoenen dus kan ik jullie helaas niet meer over vertellen. 

Shoppen is echt één van mijn allergrootste hobby’s. Pakketjes unboxen wordt ik helemaal wild van, zo heerlijk vind ik dat haha 🙈 daarnaast heb ik altijd gedanst, van ballet tot hiphop tot hawaiiaans/tahitiaans (ja echt met van die kokosnoten!). & kan ik echt heel erg uitkijken naar een dagje uit met het gezin! 

Feitjes

  • Ik ben best wel een einzelgänger, doe het liefste alles zelf zodat het in ieder geval voor mij perfect is, ik wil dan ook overal de beste in zijn.
  • Ik ben heeeel erg slecht in het beantwoorden van appjes, ik lees het wel, denk dan ‘ik reageer straks’ en vervolgens vergeet ik het.. herkenbaar?
  • Ik kan super handig zijn, waar mijn man 2 linkerhanden heeft los ik de klusjes op, sluit ik alles aan etc. Maar ik ben een kluns tegelijkertijd, er staat zelfs een filmpje op YouTube waarin ik kei en keihard mijn hoofd stoot en best wel wat mensen hebben deze gezien.. 

Waar wil je staan over 5, 10 en 25 jaar?

Waar ik sta over 5 jaar? Nu moet ik opletten dat ik de juiste dingen manifesteer haha! Maar ik denk dat als het ons dan nogmaals gegund is er een 3e kindje bij is. Want als het aan Ro lag dan was ik nu alweer zwanger geweest namelijk. We hebben dan aardig wat passief inkomen opgebouwd waarvoor we veel vrijheid ervaren maar ik ook mijn nieuwe bedrijf goed draaiende heb. Ik heb toffe samenwerkingen als content creator waarin ik mijn eigen collecties mag ontwerpen en zorg ik dat ik mijn volgers inspireer om je droomleven na te jagen. Reizen we hopelijk weer de wereld rond zodat we onze kids mee kunnen nemen naar de allermooiste plekjes. & hoop ik dezelfde achternaam te kunnen dragen & mijn man echt mijn man te kunnen noemen. 

Over 10 jaar hebben we een huis op Bali wat ons tweede thuis zal zijn. Zijn we allemaal gelukkig, gezond en genieten we vooral van elkaar en ons leven! 

Over 25 jaar genieten we volop van het leven, hebben we misschien al wel kleinkinderen en zijn we allemaal gelukkig en gezond want dat blijft toch wel het belangrijkste! 

Instagram

In 2012 maakte ik mijn Instagram account aan, bijna 10! jaar geleden.. de laatste 2 jaar ben ik hier vooral persoonlijk op actief en groeiende. Ik vind het heerlijk om er doorheen te scrollen, content te creëren en interactie te hebben met mede grammers. Want hoevaak kom je niet iets tegen waarvan je denkt ‘oooh gelukkig is het overal hetzelfde’, en vooral met kinderen en hun streken. Ook haal ik er veel inspiratie vandaan, maar raak ik ook niet uit geshopt met al het leuks wat je bij anderen ziet, of het nou een webshop is of een account met prachtige interieurs. Waar ik tegenwoordig wel flink tegenaan loop is dat ik er niet tegen kan als mensen negatief commentaar krijgen en dat iedereen altijd overal wat van vindt, verspilde moeite vind ik dat want 9 vd 10 keer zegt het meer over jou dan over de persoon over wie je negatief commentaar levert.

Liefs Yannai x 
& Voor als je mij wilt blijven volgen
Instagram: @yannaifaye
YouTube: Yannai Stolsz
Tiktok: @yannaistolsz 

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *