Follow Friday

RON | @paparon.nl

Wie is Ron?

(James Bond deuntje aan) Mijn naam is Ron, Papa-Ron (James Bond deuntje uit). Samen met mijn vrouw Nicole woon ik in het prachtige Drunen, een dorpje naast Den Bosch. We hebben 2 kinderen: Tobias van 2 jaar en Sophia van 1 jaar. In februari 2022 verwachten we ons derde kindje waarvan we het geslacht zelf niet willen weten tot de geboorte, best spannend moet ik zeggen haha.

Photo by: Onszelf fotografie

Work, work, work & heb je nog vrije tijd?

Ik werk als Software developer voor een groot logistiek bedrijf, hier verzorg ik de koppeling tussen hun system en die van de klanten.

In mijn vrije tijd ben ik graag te vinden in de bossen. Iedere zaterdag ga ik met Tobias naar Voetjebal (geen typfout), dat is een soort mix tussen voetbal en peutergym, super gaaf. Daarnaast gaan we natuurlijk graag op vakantie, over 2 weken staat er weer een verblijft op het Hof van Saksen gepland, super veel zin in!

Ron’s facts:

Toen Tobias 35 dagen was maakte we een rondreis door Europa met de auto.
Ik ken Nicole via Tinder.
Ik ben degene die kookt bij ons thuis, zelfs zonder Hello Fresh ;-p 

@paparon.nl

Instagram insights:

Ongeveer 1,5 jaar ben ik actief op Instagram! Ik vind de vele contacten super leuk. Minder leuk vind ik het dat mensen elkaar zo snel veroordelen of ongevraagd advies. Iedereen doet het op zijn / haar eigen manier. 

De komende take-over gaan we jullie meenemen naar het Nijntje-museum, ik ben er nog nooit geweest en mijn vrouw zeurt er al bijna een jaar over. Het is ook iets wat we graag doen, onverwacht en spontaan op pad gaan. Spontaniteit is vaak toch de beste tijd. 

Photo by: Onszelf fotografie

Omslagfoto gemaakt door: Nadine Couwenberg fotografie

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *