(web)Shop Wednesday

Zoofs

Woensdag! Vandaag willen wij jullie wat meer vertellen over een webshop die wij beide al een tijdje kennen, namelijk : Zoofs! De nieuwe collectie is nét uit & wij zijn fan!!

Wat ik probeer is om kledingstukken te maken/laten maken die allemaal met elkaar te combineren zijn.

Sharon Trügg is de oprichtster van Zoofs. Ze is 33 jaar, getrouwd met Raoul en moeder van 2 kindjes: Isis Zofia (4) en Jimi Davis (1). Oorspronkelijk komt Sharon uit het mooie Brabantse dorpje Oirschot maar ze woont inmiddels al weer een jaar of 7 in Boxtel.

Jarenlang is Sharon werkzaam geweest in diverse winkels in een leidinggevende functie, helaas wegens de verslechterende economie raakte ze haar baan kwijt. Sharon voelde zich verslagen en onzeker want in haar ogen had ze er alles aan gedaan om haar baan te behouden. Op dat moment was ze ook net moeder geworden van Isis. Dit maakte het vinden van een nieuwe baan nog moeilijker.

In plaats van bij de pakken neer te gaan zitten besloot Sharon broekjes te gaan naaien! Met behulp van YouTube is ze broekjes voor Isis gaan maken van oude T-shirts. Dit was puur voor de hobby en om bezig te zijn, meer niet. Op Facebook deelde ze foto’s van haar creaties en vrijwel meteen kreeg Sharon aanvragen van mensen of ze iets wilde maken voor hun kindje. Natuurlijk zei ze daar geen nee tegen, want ze was tenslotte bezig! Samen met haar man hebben ze besloten een webshop te openen die nu alweer meer dan 3 jaar bestaat. Toen dat balletje begon te rollen ging alles ineens heel snel, zo snel dat ze hiervan haar werk kon maken!

Het motto van Zoofs is om kledingstukken te ontwerpen die allemaal met elkaar te combineren zijn. Bijvoorbeeld met maar 4 kledingstukken 3 of 4 outfits maken. De nieuwe collectie heet DARE TO BE DIFFERENT. Dúrf te combineren en dúrf anders te zijn dan anderen. In deze collectie zijn ook leuke uniseks items te vinden die door zowel jongens als meisjes te dragen zijn.

Sharon en haar man zijn samen veel aan het werk. Zelfs toen ze van Jimi aan het bevallen was beantwoorde ze de telefoon nog. Dit heeft haar wel aan het denken gezet en heeft haar doen inzien dat haar kids maar 1 keer klein zijn. Nu heeft Sharon 3 naaisters die voor haar items produceren omdat het gewoonweg niet meer haalbaar was om dit alleen te doen. Zelf zal ze het creatieve aspect blijven doen en haar lieve collega’s (waar ze heel blij mee is) zullen alle mooie items voor jullie maken.

Naast werken vindt Sharon het heerlijk om als gezin gewoon lekker gezellig thuis met zijn 4tjes te zijn en lekker ravotten, filmpjes kijken en héél veel snoepen!

Om te vieren dat deze nieuwe toffe collectie van Zoofs online is mogen we jullie maar liefst 15% korting geven op je hele order!! Gebruik hiervoor de code : DARE
(code is niet geldig op jassen, bodywarmers & cadeaubonnen)

Neem zéker even een kijkje op de webshop: https://www.zoofs.nl

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *