(web)Shop Wednesday

Check Daan

Danielle | @checkdaan

Goodmorning sunshinesss! Het is weer woensdag, vandaag hakken we de week weer door. Vandaag mogen wij óók weer een webshop in de spotlight zetten! Vandaag zullen we jullie wat meer vertellen over Check Daan.

Danielle (Daan) is de oprichtster van Check Daan, ze is 32 jaar en al 11 jaar getrouwd met de leukste. Samen hebben zij 3 kids (Jesse 6 – Sem 4 – Lize 3) en wonen ze in Mijdrecht.
Naast deze gave shop is Danielle ook nog juf op een SBO school (2 dagen) en dat vind ze ook super leuk om te doen. Ze werkt inmiddels al meer dan 10 jaar met veel plezier in het onderwijs!

Na de geboorte van Lize is Danielle begonnen met naaien, ze kocht haar eerste naaimachine en ging het gewoon eens proberen. Dit lukte allemaal supergoed en binnen no time werd ze gevraag door anderen of ze ook items voor hen kon maken. Via Instagram kwamen de bestellingen binnen. Één daarvan had een webshop en Danielle maakte ook items voor haar. Na een paar maanden stopte deze shop en begon het bij Danielle toch wel te kriebelen. Ze wilde wel heel graag iets ‘van haarzelf’ en een andere ‘echte’ hobby had ze niet.

Op 1-1-2017 is Check Daan geboren. Dat eerste jaar heeft Danielle al super veel geleerd over ondernemer zijn en risico’s nemen, over andere collega’s en hoe het ‘werkt’ in deze branche. Voor nu is het nog steeds een hobby, maar wie weet in de toekomst…

Naast haar werk, hobby, kids en man gaat Danielle graag iedere week een potje basketballen, wat nu eindelijk weer kan na al die zwangerschappen! Heel soms zit ze ook lekker op de bank om een serie of filmpje te kijken.

& omdat het woensdag is en omdat dat betekent dat we weer een giveaway hebben ennnnn omdat dat dus weer een feestje is rampampam…..

Via Instagram kun jij €25 shoptegoed winnen! Hoe? Volg ons @perfnotsoperf & @checkdaan en tag minimaal 3 IG mates die deze winactie niet mogen missen en win.

& Ohja NOG iets leuks op deze webshopwednesday want wij mogen jullie OOK nog is 10% korting aanbieden op de gehele collectie. Dat wordt shoppppppuh! En dat shoppppppppuh doe je met de code:

PERFNOTSOPERFDAAN

https://www.checkdaan.nl

Toedels & tot morgen op de try-out thursday!

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *