Follow Friday

LISA | @lieskbutter

Vandaag mogen we een dagje meekijken in het leven van Lisa Kramer. Vele van jullie reageerde op onze vraag ‘wie willen jullie graag volgen op de follow friday’ met @lieskbutter sooooooo ladys and gentleman! Here she is!

Lisa is 24 jaar en mama van 2 prachtige kindjes. Hanna van 2 en Joep van 6 maanden! Samen met haar man (geregistreerd partnerschap) kindjes en Flip de hond woont Lisa in Noord-Holland!

Lisa werkt naast het mama zijn ook nog bij de politie (oh stiekem jaloersss, dat lijkt me zo gaaf). In haar vrije tijd is ze eigenlijk altijd wel actief met haar kindjes in de weer. Foto’s maken van Hanna en Joep is haar hobby, ze komt hier heerlijk van tot rust! Verder probeert ze regelmatig gezellig af te spreken met vriendinnen en 3 keer per week te sporten (wauw, respect!)

Lisa is nu ongeveer 4 jaar actief op Instagram maar begon onder een andere naam… De precieze naam weet ze niet meer maar het was iets in de trant van fit dutchie!

Ik probeerde een fit dutchie te zijn, ik was zo iemand die me eten deelde op Instagram ;)!

We stelde Lisa de vraag: ‘Wat vind jij leuk aan Instagram?’ Ze reageerde hierop dat de interactie met mensen die ze kent en niet kent zo leuk is én dat ze ook echt nieuwe mensen leert kennen en ook van deze mensen leert.

Weetje over Lisa:

In onze families komen tweelingen voor. Als klein meisje leek het me geweldig om een tweeling te mogen krijgen. De kans was ook zeker aanwezig maar zowel Joep als Hanna zaten alleen in mijn buik! Een tweeling leek me tijdens mijn zwangerschappen nog steeds leuk! Ik heb erg veel respect voor tweelingmamas!

Wij hebben onwijs veel zin in deze takeover & zijn errug benieuwd naar haar dag! Jullie ook?

Je volgt haar de hele dag op onze Instagram pagina @perfnotsoperf!

Have fun Lisa!

XO

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *