Astrid,  Momster Monday

And off we go!! ✈️ #2

Natuuuurlijk schrikken we om 5.05 wakker want we hebben onze wekker uitgezet.. story of my life. Alsnog haasten dus. Olivia-Mae lag nog zo lekker te slapen maar we moesten gaan, alles in de auto & gaan met die banaan!

We vliegen voor het eerst vanaf Rotterdam, voor ons een stuk dichterbij dan Schiphol. Dit scheelde ook nog eens qua wachten overal zeg, wat een uitkomst met een kindje! Olivia-Mae vind het allemaal wel best 👍🏻 dikke prima!

Natuurlijk hadden we bedacht om haar tijdens het opstijgen haar flesje melk te geven ivm haar oortjes maar zodra die fles tevoorschijn kwam zette ze haar keel op want geduld, dat heet madame niet 😑 puik plan ✌🏼 Gelukkig ging het opstijgen alsnog hartstikke goed, ze heeft lekker haar speentje in gehad waardoor ze ook regelmatig slikt. Tip van Flip: hoe relaxter je zelf bent des te relaxter is je kiddo ook 👌🏼

De stewardes probeerde trouwens nog om de 3e persoon in ons rijtje te verkassen zodat we een stoel naast ons vrij hadden maar dat werd niet zo op prijs gesteld helaas, dus lekker knus hutje mutje met een tas vol babystuff we go.

Na 2 uur lang spelen, mensen kijken, van papa naar mama en weer naar papa en weer naar mama, iPad kijken en cheeseeee dippers eten werd mevrouw toch wel heel moe en een tikkie vervelend. Maar al die mensen en zoveel om te zien, dan is slapen wel het laatste wat je wil doen, right? 😴

Het gevecht brak aan, speen knuffel dekentje, naar mama naar papa naar mama naar papa naar mama naar papa en uiteindelijk won de slaap gelukkig 💪🏼 Lekker verfrommeld op papa slapen, dat zou ik ook wel willen. 😏😉

Na een slaapje werd Olivia weer vrolijker wakker en hebben we nog Fien en Teun gekeken en vooral mensen gekeken. It was all good, géén oorpijn, niet gehuild en zelfs mama was niet bang in het vliegtuig omdat ik geen tijd had om me druk te maken 👌🏼💪🏼 & dat mensen na de landing dan zeggen: ‘Wat heeft ze het goed gedaan!’ is fijn! En wat zijn we trots!

Meer over de vakantie lees je in een andere blog! ☀️😘

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *