(web)Shop Wednesday

Studio little goodies

Vandaag zetten we de webshop Studio Little Goodies in het zonnetje!Deze webshop wordt gerund door Linda (34), ze is al 7 jaar getrouwd met haar liefste, samen hebben zij 2 dochters (Esmée 4 jaar en Emily 2 jaar) en wonen in het mooie Westland. Naast de webshop is Linda 3 dagen werkzaam als accountspecialist bij een grote uitzendorganisatie. Hier werkt ze nu alweer 8,5 jaar met veel plezier.

Officieel heeft Linda zich pas afgelopen februari laten inschrijven bij de kamer van koophandel en heeft ze op 10 mei 2018 uiteindelijk de deuren van haar webshop geopend. Daarvoor was ze natuurlijk al veel langer bezig met opdrachten die ze vanuit familie, vrienden en kennissen kreeg. Linda heeft alles vanaf het begin zelf gedaan en uitgezocht. Iets wat heel veel werk is en vooral veel tijd kost maar wat ze voor geen goud had willen missen, want ze heeft nu al zoveel geleerd over het ondernemen en wat er allemaal bij komt kijken. Deze ervaring en kennis neem je de rest van je leven mee. En daarnaast is het ook gewoon heel leuk om te doen en krijg je er energie van, het is echt haar 3ekindje.

Na de geboorte van haar eerste dochter zag Linda zoveel leuke shirtjes en rompertjes voorbij komen wat het dan toch net niet was dat ze dacht dat kan ik zelf toch ook? Zo is ze langzaam aan een beetje dingen gaan uitproberen en het als cadeautjes weg gaan geven aan familie en vrienden die kleintjes kregen. Dit werd zo enthousiast ontvangen dat het steeds meer begon te kriebelen om er echt iets mee te doen. Maar die stap is dan toch wel een dingetje en Linda’s middle name is ‘perfectionist’ dus dat in combinatie met een gezin heeft het toch een tijd geduurd voordat ze de stap heeft genomen.

Studio Little Goodies verkoopt hippe producten voor lieve en stoere mini’s! Naast diverse producten voor mini’s ook heel wat leuks voor de mama’s, denk aan tassen, armbandjes en kaarten. Het laatste is Linda ook gaan ontwerpen omdat er de laatste tijd nog weinig een persoonlijk kaartje wordt gestuurd. Hoe leuk is het om iemand een kaartje te sturen, zodat je laat weten dat je aan degene denkt! Persoonlijk en leuk om te ontvangen.

In haar vrije tijd gaat Linda er graag op uit met haar meisjes. Denk aan peutergym, stukje fietsen, even een boodschapje halen of gewoon lekker thuis rommelen. En in het weekend proberen ze als het lekker weer is altijd wel even met het gezin naar het strand of bos te gaan of gaan ze een ochtendje naar Blijdorp (het voordeel van een abonnement hebben). Daarnaast gaat ze 1 avond in de week naar Zumba en probeert ze ook nog 2 keer per week te zwemmen. Stil zitten, wat is dat? Bezig bijtje!

Linda’s 3 favoriete producten uit haar webshop zijn:

  • Naamshirts: altijd een hit en erg leuk om als (kraam)cadeau te geven.
  • De twinning vilten tassen: hoe leuk is het om met je eigen mini te kunnen twinnen.
  • De magneetborden met de aftel/-beloningsmagneetjes: iedereen heeft wel periodes dat je mini ergens voor moet aftellen. Straks komt natuurlijk ook de leuke Sinterklaas tijd er weer aan, die ook erg spannend kan zijn voor je kleintje. Dan kan het aftellen echt helpen.

Wat wij dus zó leuk vinden aan de webshop wednesday is dat we namens de shops altijd wel iets leuks hebben voor jullie!

Via Instagram kun jij € 20,- shoptegoed winnen! Hoe? Volg ons @perfnotsoperf & @studiolittlegoodies en tag minimaal 2 IG vrienden die deze winactie niet mogen missen en win.

& dan mogen we jullie NOG iets leuks op deze webshopwednesday aanbieden, namelijk  OOK nog is 10% korting op alle producten in de webshop!! Bij besteding van € 25,- of meer ontvang je óók nog eens een leuk cadeautje bij je bestelling! Heeeeeeel snel gaan shoppen dus met de code:

perfnotsoperf

www.littlegoodies.nl

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *