Follow Friday

JOYCE | @bundleofjoyce__

Goooood morning lieve mensen!

Het is vrijdag, het is bijna weekend, het is follow friday bij Perf not so Perf! ❤️ Vandaag presenteren wij aan jullie: Joyce (aka @bundleofjoyce), 30 jaar en woont met haar hele tribe in Almere. Oorspronkelijk komt Joyce uit Castricum en heeft lange tijd in Amsterdam gewoond en gestudeerd.

Haar gezin runt Joyce met haar partner in crime, Jermaine (35). Zijn dochter en haar grote cadeau dochter, Syleena (12), woont de helft van de tijd bij Joyce & Jermaine en de andere helft bij haar lieve moeder. Samen hebben Joyce en Jermaine nog de eeneiige tweeling boys Daley en Quinn van inmiddels dik 2! (hóe cute😍)

Tot voor kort heeft Joyce als Systeem therapeut bij een forensische GGZ-instelling gewerkt met Multi-probleem gezinnen. Maar sinds kort is ze daarmee gestopt en is ze samen met een vriendinnetje een modellenbureau begonnen, gespecialiseerd in kinderen en ouders met kinderen, Daily Models! Daarnaast blogt Joyce op haar eigen website bundleofjoyce.nl over het moederschap en voornamelijk fashion. Joyce haar nieuwste uitdaging is om als stijlcoach haar passie voor mode en hulpverleningsverleden samen te brengen en moeders te gaan helpen om door middel van Fashion weer tijd voor zichzelf en aan zichzelf te gaan besteden. Hen op deze manier ook zichzelf weer een beetje terug te laten vinden. Want misschien is het herkenbaar, maar als je net moeder bent geworden verlies je jezelf soms wel een beetje…

Joyce is een bezig bijtje maar vindt alles wat ze doet mega leuk vindt én het geeft haar veel energie. De vrije tijd die ze toch nog heeft besteedt ze aan het maken van foto’s, tijd doorbrengen met haar kindjes, een lekker serietje kijken met een wijntje op de bank, date night met haar lieve man of een avondje eten of dansen met vriendinnen!

Sinds 27 juni 2015 heeft Joyce haar huidige Instagram account maar heel actief was ze er niet mee. Vanaf het moment dat ze haar fotografie hobby weer heeft opgepakt en ze van Jermaine een spiegelreflexcamera kreeg is ze een stuk actiever geworden en is ze het steeds leuker gaan vinden! Dit was 29 juli 2017!

Wat Joyce leuk vindt aan Instagram? De nieuwe contacten en de liefde die onderling heel vaak voelbaar is.

Ik vind het super inspirerend om te zien hoe andere moeders het doen, vooral de echte verhalen en de moeders die laten zien dat het ook allemaal wel eens niet zo picture perfect is.

Joyce haar feed ziet er ook behoorlijk picture perfect uit omdat ze fotografie zo leuk vindt. Maar op haar blog en in haar stories laat ze zien dat niets zo perfect is als het lijkt, het échte leven achter de foto dus! (#perfnotsoperf)

We vroegen Joyce wat ze minder leuk vindt aan Instagram.

De haat en nijd die er soms heerst. Van achter een schermpje is het soms mega makkelijk oordelen over een ander. En waarom? Laat iedereen in zijn waarde en spread the love.

Amen to that! ❤️

Wat Joyce nog aan iedereen zou willen meegeven:

“AFTER BIRTH. We feel our bodies have grown old and ugly. The sharpness of our brain has vanished. We wonder if ever we will find back the feeling of “self” and freedom. If ever we will read a book again and get soaked in like there is no world around us. Our body is empty bit our head is full. Of BABY…

AFTER TWO YEARS. We scroll through the pictures of the beginning of motherhood. We miss the smell of fresh baby. The satisfaction of managing the toughest experience we have encountered in life. The emotional and spiritual growth it brought us. The little body asleep on our chest. We Wish we had soaked up every moment. ..

NOW. The time is now. SOAK IT UP! Let it blow you away. Tired, so so tired. Soak it in, In two years we have forgotten about the bad. We have only memories. Make them sweet,, the memories! •
ღღღ”

Www.bundleofjoyce.nl

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *