Follow Friday,  The Truth Thursday

Mirthe | @liefsmirt

Wiehoe, its thursday & deze week doen we even anders dan anders. Morgen zijn we free on friday, dan komt er niks noppes nada op de blog. En daarom hebben we vandaag omgetoverd tot Take-over Thursday!!

Vandaag neemt een té leuke mama onze Instagram over. Mirthe neemt ons mee in haar leventje. Mirthe is 21 jaar, student, woonachtig samen met Jordi in Onderdijk én is mama van de knappe kleine jongeman Sem van 9 maanden.

Mirthe studeert naast haar moederschap rechtsgeleerdheid in Leiden. Ook werkt ze nog 1 dag per week als juridisch secretaresse op een notariskantoor. Dit doet zij om ervaring op te doen in de praktijk voor haar rechtenstudie. (diep veel respect voor deze jonge mama).

Ik zing, blog en vlog. Ook hou ik van creatieve dingen doen en dagjes weg met Jordi of vriendinnen. Op nummer 1 staat natuurlijk samen zijn met Sem. Oh en Netflixen natuurlijk. 

Mirthe is zo’n 3 jaar geleden begonnen met Instagram maar sinds juni is ze er écht intensief mee bezig en deelt ze allerlei mooie kiekjes.

Wat ik leuk vind aan Instagram? De positiviteit, leuke mensen en het kijkje nemen in elkaars leven vind ik ontzettend leuk. Ik ben best wel een beetje trots dus dat deel ik graag. Minder leuk vind ik dat er afentoe ook negatieve reacties zijn. Mensen oordelen snel over jonge moeders. Dit kan soms confronterend zijn maar schud ik gelukkig snel van me af.

Wat Mirthe verder nog met ons en jullie wil delen:

Familie is voor mij het allerbelangrijkste. Ik ben het liefst een paar keer per week bij ze. Gewoon het samen zijn en gezellig kletsen. Sinds ik zelf moeder ben heb ik nog zoveel meer respect voor mijn moeder. Ze is nu eigenlijk ook gewoon een van mijn vriendinnen.

Petje af voor deze te leuke en ambitieuze mama! Wij wensen Mirthe veel plezier vandaag. Kijken jullie mee?

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *