Follow Friday,  The Truth Thursday

Take-over Thursday – @rubysprincess

We zijn weer in een gekke bui en doen onze follow friday gewoon een dagje eerder. Gewoon omdat dat moet kunnen. Toch? JA! Want we hebben ook wel weer een echte te leuke mommy & daughter hoor hé!!

IMG_1524

Vandaag neemt Ruby van 24 jaar ons mee in haar leven samen met dochtertje Zoey van net 3 jaar. Samen wonen zij in Scherpenzeel, Gelderland. Naast haar momlife is Ruby een hele drukke, ondernemende verschijning met een boel baantjes. Zo is ze zweminstructrice en daarbij regelt ze daar ook nog de sales en marketing. Ze in trainster in de turnhal en traint dan voornamelijk de selectie en jong talent (gymnastiekleider).. Ook is ze nog wimperstyliste én kinderbegeleidster bij shoots voor Lukkien Casting. Ruby is OOK nog bevoegd om danslessen te geven en is professioneel facepainter/ body en bellypaint. Alsof dat nog niet genoeg is… Ze fotografeert OOK nog sinds kort op professionele basis (@picturethisbyruby). (W A U W… Wanneer slaapt, doucht en eet deze mama? RESPECT!).

image_123986672
@picturethisbyruby

 

In haar vrije tijd (heeft ze die dan?!?) gaat Ruby graag met dochter Zoey lekker zwemmen of naar zwemles. Want ja, ja, ook Zoey is nu al een ondernemend typetje.. Zoiets als, de appel valt niet ver van de boom.. Zoey zit zoals je net al kon lezen dus op zwemles én ook al op turnen en ook paardrijden doet ze regelmatig en vind ze geweldig. Wekelijks maakt dit leuke stel foto’s voor de webshop: Hippe Beebjes én rijden ze het hele land door voor fotoshoots. Want Zoey is al een écht fotomodelletje op haar 3 jarige leeftijd. Als ze even geen verplichtingen hebben gaan ze graag samen op pad. Naar vriendinnen of naar een leuke speeltuin oid.

b123af43-c71e-4675-9905-3e2f1e980468
by Veer
4e5b9c68-2ca0-4fb6-868a-5a865f05e113
Blouse; DGNTY

Op Instagram is Ruby nu al zo’n 3,5 jaar actief (met dit account). Het leukst aan Instagram vind ze de sociale contacten. Echte vriendschappen zijn hierdoor al ontstaan.

Mensen die wij niet kennen maar ons trouw volgen waar we mee praten. Mensen aan de andere kant van de wereld die interesse in ons hebben, en denken dat ze Zoey kennen. Mede doordat wij zo eerlijk en open zijn op Instagram. Zo leuk!

Minder leuk vind ze het idee dat er ook een heleboel onbetrouwbare mensen zitten op dit soort social media kanalen. Maar zoals ze zelf zegt:

Wij letten écht op wat wij plaatsen. Zo plaatsen wij geen te blote foto’s of andere foto’s waarvan ik vind dat ze iets verkeerds of vreemds uitstralen.

Wij zijn onwijs benieuwd hoe een dag in jullie drukke leventje eruit ziet. Kijken jullie mee via @perfnotsoperf.
7814be4f-82a8-4f6c-972d-f519796ad574

Have fun Ruby & Zoey!

XO A&A

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *