Follow Friday

MAXIM | @meandbabyzoe_

Well hello lieve volgers!

Vandaag stellen we op onze follow friday een studerende mama aan jullie voor! Hier is Maxim!

Maxim is 24 jaar oud en woont in Noordwijk aan Zee. Naast het moeder zijn is ze voltijd student aan de Haagse Hogeschool waar ze de opleiding Communicatie volgt. Maxim woont samen met haar vriend Michiel, dochter Zoë (2), hun bengaalse kat Snoopy ennnnn twee konijntjes Hupsie en Flupsie.

Omdat Maxim een voltijd studie doet heeft ze nog geen baan. Wel heeft ze afgelopen jaar stage gelopen bij Bugaboo International. (hóe cool!)

In haar vrije tijd is Maxim veel bezig met haar studie maar ze houdt ook enorm veel van reizen! Zo is ze toen ze 17 jaar oud was naar Amerika verhuisd om daar bij een gastgezin te wonen. Verder houdt ze van eten en is ze gek op shoppen! (we feel you girl) Michiel vind haar zelfs een tikkeltje verslaafd. (oepsie)

Toen Maxim zwanger was van Zoë in 2016 is ze begonnen met haar Instagram account. Ze keek toen af en toe om inspiratie op te doen voor bijvoorbeeld babykamers. Pas in 2017 is ze zelf echt veel gaan posten.

Wat ik vooral erg leuk vind zijn de “leuke” contacten die ik heb opgebouwd via IG en dat ik bepaalde kindjes echt zie “opgroeien”. Daarentegen heb ik een hekel aan al het gebitch onderling.. en dat er zoveel misgunnend zijn. (sorry voor mijn taalgebruik)

Wij zijn heeeeel benieuwd hoe jullie dagje eruit ziet lieve Maxim & Zoë! Have fun babes! Kijken jullie allemaal mee vandaag? Check dan snel de Instagram @perfnotsoperf

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *