The Truth Thursday

Vrolijke vriendjes van VTech

W A U W! Hoe leuk is dit!? Wij mochten van VTech, Vrolijke Vriendjes Sanne’s Smulparadijs testen. Dat heb ik natuurlijk niet zelf gedaan (oke misschien heeeeel stiekem een klein inimini beetje) maar Ivy heeft het échte testen gedaan en wat vond zij dat een feestje! Toen zij thuis kwam van een dagje spelen op het kinderdagverblijf en Sanne & haar smulweb klaar stonden als verassing kreeg ik haar geen eens meer zo ver om te komen eten… Ze begon met spelen en stopte niet meer. Haar fantasie (die normaliter écht ver te zoeken is) kwam volledig op gang. Ik moest ijsjes kiezen van het verkoopbordje en die ging Ivy samen met Sanne voor mij maken. Zo leuk om te zien. De volgende dag, nog in haar pyjama met haar chocoladepasta nog in haar mondhoeken (ohja en haar ontzettend matchende, fashionable sokken #perfnotsoperf) dook ze gelijk weer in haar Sanne’s Smulparadijs wereldje. “Mama, waar is Sanne? Ik wil weer voor jou koken hoor.. Ik ga samen met Sanne ijsjes voor jou koken’. SMELT. Volgens Ivy dus een échte aanrader. Vind je dit nou te roze? En heb je liever iets stoerders? Het Piratenschip van Vrolijke Vriendjes met Pim Piraat & Boot ziet er ook zo onwijs leuk!

 

Youtube filmpje van Ivy & Sanne’s Smulparadijs!

 

Dat doet VTech slim: een van de meest populaire series uit de leerzame collectie nog spannender en veelzijdiger maken. Vrolijke Vriendjes worden uitgebreid, met drie nieuwe items die verhalen en avonturen alle ruimte geven. Leuk voor kleintjes van 1 tot 5 jaar! Helemaal fijn is dat de nieuwkomers dankzij de Magic Points compatible zijn met alle eerder verschenen Vrolijke Vriendjes. En omgekeerd. Dat is spelen, dat is connectie!

Sanne’s Smulparadijs is het mobiele ijs-, taart- en lollyfabriekje van Sanne en haar puppy Lolly. Never a dull moment, met zoveel liedjes, lichtjes en melodietjes. Motoriek, maar ook het besef van oorzaak en gevolg worden gestimuleerd. En ondertussen rollen de lekkerste taartjes en ijsjes uit het karretje.
                                                               
Andere koek? Dat is het Piratenschip, een spectaculaire nieuwkomer, het vlaggenschip! Een waar Kapitein Kay en Matroos Milan, Aapje en Octopus heer en meester zijn. Wat een interactie, wat een verhalen en avonturen! Alles beweegt en draait. Kiezen, kijken, meezingen en weer voorwaarts, dit wil geen ketelbinkie missen!

Alhoewel… er is er eentje die zijn eigen koers vaart. Het is Pim Piraat, een onverschrokken ventje dat één ding beter kan: echt varen! Pim Piraat beweegt het zeil op zijn schuitje en schiet met zijn kanon. Maar wie hem beter leert kennen weet dat het vooral een vrolijk en muzikaal mannetje is.

Sanne’s Smulparadijs shop je via deze link!

Piratenschip van Vrolijke Vriendjes shop je via deze link!

Pim Piraat shop je via deze link!

 

Sanne’s Smulparadijs & Piratenschip Sneakpreview!

VTech Vrolijke Vriendjes Sanne’s Smulparadijs € 32,95, Vrolijke Vriendjes Piratenschip €44,95 en Vrolijke Vriendjes Pim Piraat & Boot € 19,95.

 

 

 

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *