Follow Friday

Tim & Nicole

It’s fridayyyyy! Deze week hebben we wel een heeeele leuke take-over! We mogen namelijk mee gluren bij zowel mama Nicole als papa Tim! Hoe leuk, een papa die zijn dadlife deelt!

Meet Tim & Nicole

Tim (29 jaar) en Nicole (28 jaar) wonen in Poortugaal, vlakbij Rotterdam. Zij hebben een zoontje Aaron van 21 maanden en er is een klein meisje op komst die ze in april verwachten.

Tim en Nicole hebben elkaar leren kennen tijdens hun studie. Momenteel is Tim commercieel medewerker bij een groot hoogwerkersverhuurbedrijf en Nicole is docent Engels op een middelbare school. 

Tim houdt van koken, sporten en Formule 1 en Feyenoord (Rotterdam he, we get it 😉) Nicole haar hobby’s zijn fotografie en taarten/gebak bakken. 

Instagram

Nicole heeft al jaren een IG-account maar is sinds 1,5 jaar echt actief. Tim is nog een newbie en is actief sinds 2 maanden!

We vroegen Tim & Nicole wat zij het leukste en minst leuke vonden aan Instagram.

Nicole:

Contact met andere mama’s en shops vind ik heel leuk, zeker omdat daar een aantal vriendschappen zijn ontstaan. Minder leuk vind ik het perfecte plaatje wat soms geschetst wordt maar vaak ver bij de realiteit vandaan ligt.

Tim:

Wat ik leuk vind zijn de reacties van mensen op dat wat je deelt en de positiviteit die dat met zich meebrengt. Wat ik minder vind is hetzelfde als wat Nicole zegt, vandaar dat ik ook heel eerlijk ben in mijn posts en hoop dat mensen zich kunnen herkennen in sommige dingen.

Family-time

En wat ze dan het liefst doen als gezin? Ze gaan graag ergens heen, Aaron is echt een kind dat graag naar buiten gaat dus soms gaan ze een stuk wandelen of bijvoorbeeld naar de stad. Nicole maakt graag foto’s dus meestal gaat de camera ook mee!

Na het avondeten hebben ze een soort ritueel dat (bijna) elke avond hetzelfde gaat: Aaron gaat lekker in bad (vind hij geweldig!) of een boekje lezen en dan nog even met Nicole kroelen voordat we een beker warme melk gaan drinken. Aaron doet dit altijd samen met Tim, van melk pakken uit de koelkast tot het drinken – al wil hij dat laatste vaak bij mama doen. Dan vitaminen innemen, tandjes poetsen en dan brengen ze samen Aaron naar bed.

Pittig

En dan om het even real te houden, we hebben allemaal wel dingen die we pittig vinden aan het ouderschap. Tim vind het lastig dat hij soms te weinig tijd heeft om vader te zijn, omdat hij lange dagen maakt op het werk en soms veel van huis is. Nicole heeft nu ze zwanger is niet altijd de energie om Aaron constant haar volledige aandacht te geven of om hem steeds te tillen. Zodra ze alleen met hem is klampt hij elk moment dat hij heeft aan haar vast en doordat hij nog geen 2 is, is het lastig hem uit te leggen waarom ze hem niet kan vastpakken op dat moment.

Mooiste momenten

Het moment dat Aaron voor de eerste keer papa zei was voor Tim toch wel het mooiste moment tot nu toe in zijn loopbaan als papa zijnde. Voor Nicole was dit het moment dat ze Aaron voor het eerst zag en vast kon houden en daarbij elk moment waarop hij een ontwikkeling laat zien, hoe klein of groot dan ook.

Tot slot vroegen wij Tim & Nicole hoe hun leven er over 10 jaar en over 30 jaar uit zou zien voor zover je het voor het zeggen hebt.

Over 10 jaar: minstens net zo gelukkig en gezond als we nu zijn, met 2 prachtige opgroeiende kinderen en een florerende carrière.

Over 30 jaar zien wij onze kinderen graag gelukkig en wellicht gesetteld met hun eigen gezinnen.

Oke guys, wij zijn excited om dit mooie gezinnetje eens te volgen en zijn rete benieuwd naar hun dagen! Kijken jullie gezellig mee? Hou de Instagram van @perfnotsoperf in de gaten vandaag en morgen!

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *